Brawo dla całej ekipy oraz Camerona która zaangażowała się w produkcję AVATARA. Piękny film. Camerom pokazał klasę. Jestem absolutnie pewien, że film jest przełomem w światowej kinematografii.
I wskutek tego do Imaxa w Warszawie trzeba chyba iść na 10 rano, bo popołudnie kompletnie pozajmowane aż do premiery "Alicji".
To skandal, żeby prawie dwa miesiące po premierze filmu nie dało się spokojnie obejrzeć na pustej sali!!! :P
Zejdzie z kin po premierze Alicji?
U mnie w mieście nadal jest tyle samo seansów dziennie co 2 miechy temu.
Ja bylem 6x w tym ostatni raz okolo 2-3 tyg temu i jestem na niesamowitym glodzie :D
Co ci to przeszkadza? Jego wybór. Każdy ma prawo oglądać coś ile razy chce i nikt nie powinien mu tego wytykać.
Postanowiłem zostać fanem Avatara. Powiedzcie jak mam dołaczyć do waszej plebejskiej hołoty? Wystarczy pójść do kina kilka razy finansując wakacje na Karaibach Cameronowi? Czy może sobie zmarszczyć przy fotach rozebranej Nejtiri?
Ile razy będę odpowiadać na ten sam post? Rozrzucasz swoje śmieci po wszystkich tematach, bo myślisz, że więcej osób to zobaczy, się zgorszy i uzna Cię za godnego politowania. I wiesz co? Masz rację, ten jeden raz. Możesz się już cieszyć.
Ludzie kapną się ze to gniot, że to co robią - wydawanie kasy na kolejne seanse i zachwycanie się Nejtiri jest chore.