7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823995
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Nic specjalnego.

ocenił(a) film na 9
ledzeppelin_filmaniak

oho! ludzie! poważny krytyk!!!!!

ocenił(a) film na 3
plantum

Tylko napisalem, co mysle o tym filmie, ale Ty pewnie z tych, co lubia takie badziewne historyjki z "wielka" miloscia w tle, wiec szkoda gadac. Dobrze, ze przynajmniej nie sluchasz Watykanu.

ledzeppelin_filmaniak

Nie jestem pierdo*onym fanboyem ale opanujcie się kur*a.
Muszę się powtórzyć
Zamknijcie się już ze swoimi inteligentnymi opiniami i nie obrażajcie innych, jeśli się im podobało bądź nie to ich sprawa, ich gust, no kur*a co za społeczeństwo, zrozumcie nikt nie jest gorszy z tego powodu ze coś lubi czy nie...
Ręce opadają, ludzie no ogarnijcie się...

ocenił(a) film na 6
Golden415

Dokladnie, az strach sie wypowiedziec na temat filmu bo Cie zaraz wszyscy zwyzywaja bo nie piszesz po ich mysli

ocenił(a) film na 5
plantum

Widzisz? Ktoś wyraża swoje zdanie dot. tematu, a plantum od razu się rzuca- tak można rozpoznać tzw. fanboya, ten temat to subiektywna ocena, która widać gołym okiem.

plantum

Plantum - prosiłem przeczytaj 3-4 razy posta zanim odpowiesz - w każdym wypadku. Popatrz na poniższą analizę tego wątku:

"3/10 " - ocena filmu przez ledzeppelin_filmaniak (już za to że słucha dobrej muzyki, powinieneś go nie obrażać) - nie ma w tym nic obraźliwego, ani dla Ciebie, ani dla filmu

"Nic specjalnego." - Znowu opinia, może nie jest zbyt rozbudowana, ALE NIE OBRAŻA nikogo.

Rozumiem gdybyś napisał coś w stylu: Może to uzasadnisz? czy coś takiego, ale nie - ty znowu atakujesz kogoś z odmiennym zdaniem. Człowieku, jesteś już dorosły - napisałeś, że masz zdaną maturę, opanuj się - nigdzie tu nikt Ciebie ani Avatara nie obraził. Nawet ArbiterElegancji popiera mnie w tej sprawie. Lepiej jakbyś nie odpowiadał, to za parę dni temat zniknąłby zapomniany. Po co znowu ten atak?

użytkownik usunięty
Doktor_Celulitis

Doktorze House, tak z innej beczki chciałbym spytać, czy obczaiłeś moje propozycje w sprawie zakupu telewizora, bo walnąłem dosyć długiego posta w tamtym temacie, gdzie nabiliśmy już 1000 postów, i nie chciałbym, żeby robota na marne poszła ;-).

Na razie tylko przeglądałem. Szczerze mówiąc z zakupem telewizora, aż tak bardzo mi się nie śpieszy - chciałem nabić kilka dodatkowych postów do tematu, a przy okazji poznać Twoją opinię. Ale propozycje zestawów audio do kina domowego podałeś naprawdę pierwszej klasy - i to na pewno nie pójdzie marne. Prawdopodobnie zdecyduję się na Epos M16i, ale to jeszcze nie jest na 100% pewne. Wielkie dzięki za porady :)

użytkownik usunięty
Doktor_Celulitis

Spokojna Twoja rozczochrana ;-). Jakbyś chciał jeszcze spytać o coś bliźniaczego, typu odtwarzacze Blu Ray, amplitunery, zestawy stereo i inne cudeńka, to postaram się odpisać wszystko, co wiem.

A co do Plantuma i jego posta w tym temacie - cóż, pewne podstawy do wyszydzania założyciela tematu miał w tym wypadku. Niejaki Ledzeppelin Filmaniak założył kolejny, nic nie wnoszący do dyskusji temat, składający się z dwóch wyrazów. Mógł nieco bardziej się wysilić i napisać chociaż kilka zdań. Jaki jest sens zakładania tak ubogich topików?

"Mógł nieco bardziej się wysilić i napisać chociaż kilka zdań."

Z własnego doświadczenia wiem, że niektórzy mają problemy z formułowaniem własnego zdania i budują bardzo lakoniczne wypowiedzi. Mimo to nikogo nie obrażają.

"Jaki jest sens zakładania tak ubogich topików?"
Odejście w niepamięć - zignorowanie takiego neutralnego (nic nie wnoszącego, ale też nie atakującego) tematu daje zdecydowanie lepsze efekty niż reakcja "w stylu plantuma" ;) Jeśli toczy się tam normalna dyskusja - wszystko ok. Jeśli wątek wraz z upływem czasu zniknie na kolejnej stronie - wszystko ok. Gdyby ktoś - autor - na siłę próbował go podbijać , to dopiero wtedy wiadomo że to prowokacja i można już ostrzej odpowiedzieć.

użytkownik usunięty
Doktor_Celulitis

No cóż, zgadzam się z powyższym postem w stu procentach, nic dodać, nic ująć ;-).

ocenił(a) film na 6
ledzeppelin_filmaniak

Tez mysle ze nic specjalnego, bajeczka taka jak dla mnie

ledzeppelin_filmaniak

Tak trzymaj! Prosta odpowiedź. Ten film nie zasługuje na dłuższe wywody!