Tylko napisalem, co mysle o tym filmie, ale Ty pewnie z tych, co lubia takie badziewne historyjki z "wielka" miloscia w tle, wiec szkoda gadac. Dobrze, ze przynajmniej nie sluchasz Watykanu.
Nie jestem pierdo*onym fanboyem ale opanujcie się kur*a.
Muszę się powtórzyć
Zamknijcie się już ze swoimi inteligentnymi opiniami i nie obrażajcie innych, jeśli się im podobało bądź nie to ich sprawa, ich gust, no kur*a co za społeczeństwo, zrozumcie nikt nie jest gorszy z tego powodu ze coś lubi czy nie...
Ręce opadają, ludzie no ogarnijcie się...
Dokladnie, az strach sie wypowiedziec na temat filmu bo Cie zaraz wszyscy zwyzywaja bo nie piszesz po ich mysli
Widzisz? Ktoś wyraża swoje zdanie dot. tematu, a plantum od razu się rzuca- tak można rozpoznać tzw. fanboya, ten temat to subiektywna ocena, która widać gołym okiem.
Plantum - prosiłem przeczytaj 3-4 razy posta zanim odpowiesz - w każdym wypadku. Popatrz na poniższą analizę tego wątku:
"3/10 " - ocena filmu przez ledzeppelin_filmaniak (już za to że słucha dobrej muzyki, powinieneś go nie obrażać) - nie ma w tym nic obraźliwego, ani dla Ciebie, ani dla filmu
"Nic specjalnego." - Znowu opinia, może nie jest zbyt rozbudowana, ALE NIE OBRAŻA nikogo.
Rozumiem gdybyś napisał coś w stylu: Może to uzasadnisz? czy coś takiego, ale nie - ty znowu atakujesz kogoś z odmiennym zdaniem. Człowieku, jesteś już dorosły - napisałeś, że masz zdaną maturę, opanuj się - nigdzie tu nikt Ciebie ani Avatara nie obraził. Nawet ArbiterElegancji popiera mnie w tej sprawie. Lepiej jakbyś nie odpowiadał, to za parę dni temat zniknąłby zapomniany. Po co znowu ten atak?
Doktorze House, tak z innej beczki chciałbym spytać, czy obczaiłeś moje propozycje w sprawie zakupu telewizora, bo walnąłem dosyć długiego posta w tamtym temacie, gdzie nabiliśmy już 1000 postów, i nie chciałbym, żeby robota na marne poszła ;-).
Na razie tylko przeglądałem. Szczerze mówiąc z zakupem telewizora, aż tak bardzo mi się nie śpieszy - chciałem nabić kilka dodatkowych postów do tematu, a przy okazji poznać Twoją opinię. Ale propozycje zestawów audio do kina domowego podałeś naprawdę pierwszej klasy - i to na pewno nie pójdzie marne. Prawdopodobnie zdecyduję się na Epos M16i, ale to jeszcze nie jest na 100% pewne. Wielkie dzięki za porady :)
Spokojna Twoja rozczochrana ;-). Jakbyś chciał jeszcze spytać o coś bliźniaczego, typu odtwarzacze Blu Ray, amplitunery, zestawy stereo i inne cudeńka, to postaram się odpisać wszystko, co wiem.
A co do Plantuma i jego posta w tym temacie - cóż, pewne podstawy do wyszydzania założyciela tematu miał w tym wypadku. Niejaki Ledzeppelin Filmaniak założył kolejny, nic nie wnoszący do dyskusji temat, składający się z dwóch wyrazów. Mógł nieco bardziej się wysilić i napisać chociaż kilka zdań. Jaki jest sens zakładania tak ubogich topików?
"Mógł nieco bardziej się wysilić i napisać chociaż kilka zdań."
Z własnego doświadczenia wiem, że niektórzy mają problemy z formułowaniem własnego zdania i budują bardzo lakoniczne wypowiedzi. Mimo to nikogo nie obrażają.
"Jaki jest sens zakładania tak ubogich topików?"
Odejście w niepamięć - zignorowanie takiego neutralnego (nic nie wnoszącego, ale też nie atakującego) tematu daje zdecydowanie lepsze efekty niż reakcja "w stylu plantuma" ;) Jeśli toczy się tam normalna dyskusja - wszystko ok. Jeśli wątek wraz z upływem czasu zniknie na kolejnej stronie - wszystko ok. Gdyby ktoś - autor - na siłę próbował go podbijać , to dopiero wtedy wiadomo że to prowokacja i można już ostrzej odpowiedzieć.
No cóż, zgadzam się z powyższym postem w stu procentach, nic dodać, nic ująć ;-).