7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823995
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

MOim zdaniem ten film w swojej klasie osiągnął niebotyczny, niespotykany do tej pory poziom. Siedzac w kinie ogladajac ten film w 3D , stwierdzilem ,ze jeszcze żadene dzielo kinowe tak mnie nie porwalo w tak niesamowity swiat. Dla tego filmu 10 to za mało. Na koniec dodam ,ze nie zgadzam sie z zadna krzywdzaca opinia dla tego filmu. Mial to byc film s-f i taki byl ...efekty mowia wszystko.

użytkownik usunięty
adikacprzak

film jest wspaniały i swoją magią potrafić zaczarować ludzie bez względu na wiek. :) W tym tygodniu zamieszczę swoją obszerną recenzję.

adikacprzak

Zapomniałeś. Każdy film musi mieć głęboką fabułę i rozbudowane profile psychologiczne postaci. Każda minuta musi zaskakiwać. Jeżeli film nie spaełnia tych wymogów to należy zjechać wszystkich jego fanów.

ocenił(a) film na 6
kenexgro

troll

ocenił(a) film na 9
diana6echo

głupia nastolatka

ocenił(a) film na 9
diana6echo

bardzo głupia nastolatka

ocenił(a) film na 9
diana6echo

ale lecho niedługo będzie od niej głupszy

plantum

Oboje się staczają na dno.

ocenił(a) film na 9
adikacprzak

dzieło tak,
arcydzieło - nie

chociaż bie na łeb wszystko co do tej pory widziałem

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Lecho1523

I się zaczyna... Musisz oceniać filmy tak jak on bo inaczej nie znasz się na kinie :/
Typowe.

kenexgro

Chyba kpisz ?

ocenił(a) film na 9
kenexgro

cytuję lecho

"Ja lubię mieć rację"

;)

plantum

Więc żadko Lecho1523 doznaje tej przyjemności ;)

ocenił(a) film na 9
kenexgro

lecho się stoczył na dno

SebaSan1981 - [....] To smutne że zamiast pisać przemyślane komentarze wielu ludzi bawi się w pisanie bzdur i nędzne prowokacje..

Lecho1523 - Nie wiesz co to dobra zabawa...

ocenił(a) film na 10
kenexgro

"Więc żadko Lecho1523 doznaje tej przyjemności ;)" - jednorazowo ucieknę się do nieco ciętej dygresji, najprawdopodobniej ma stale to uczucie, jego "głosy" w głowie powtarzają mu to cały czas... ale zawsze taka hipoteza daje nieco wyjaśnień, skąd takie zachowanie. Rozwiniemy to później, jak sam zainteresowany się tutaj "wypowie".