Licznik w dvd stanął na 15 minutach,dobrze ze nie poszedłem na to badziewie do kina bo wyszedł bym po 15 minutach. Co to jest? Lubię s/f ale ten o gniot jakich mało. Próbowałem zmusic się do oglądania ale nie szło. Rozumiem obcy,star wars, gwiezdne wrota przejda do historii kina s/f ale nie Avatar!!!
Te stwory jakos do mnie nie przemawiają, jakies koty z ogonami? Bzdura!!!
Do tego jakas sztuczna ta grafika,te ruchy ich jakies dziwne. Postacie są skopane, mogli wymyslec jakies inne stwory ale nie koty!!! Moze spróbuje jutro ,wypije jakies piwo to moze uda mi się dotrwać, ale wiem juz ze to film nie dla mnie.
Jeśli obejrzałeś tylko 15 minut filmu, to nie widziałeś tych stworów w
akcji. Tylko w tych pojemnikach. I na tej podstawie oceniasz ruch? :>
Ściemniasz i tyle. :P Idź sobie trollu i nie zawracaj nam głowy, skoro nie
widziałeś filmu i wymyślasz takie bajki. ;)
obejrzałem dzisiaj całą godzinę. Nic specjalnego, film mi się wcale nie podoba. A to ze to mój pierwszy komentarz to nic nie znaczy.zawsze mósi byc ten pierwszy. Cos widocznie mnie skłoniło ze zacząłem od avatara
Jak można oceniać film, jeśli obejrzało się tylko 15 minut. Widomo, że w prawie każdym filmie pierwsze 15 minut jest najnudniejsze
To samo miałem z matrixem, inni się zachwycali a ja męczyłem go kilka dni.Drugiej i trzeciej części już nie dało się oglądnąć.
Po prostu nie lubis SF i tyle. Na przyszłość po prostu nie oglądaj takich filmów i nie będziesz miał problemów.
przeciez pisałem,star wars,obcy,gwiezdne wrota to rewelacja. Z nowszysch Iron Man, skoczek,hancock, jestem Legenda to rewelacja. Resident evil, jeszcze to wszystko s/f które bardzo wysoko oceniam i nie trzba sie zmuszac do oglądania do 15 minut.
Dziwię się że nie spodobał Ci się Avatar, skoro lubisz SF. Jeśli jednak naprawdę widziałeś tylko te 15 minut, to radzę Ci- obejrzyj dalej. Dalszy ciąg jest dużo ciekawszy.