7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823995
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Nie podlega to dyskusji że ten film to arcydzieło. A jak wiadomo nawet najlepsze dzieło sztuki znajdzie swoich wrogów. Z Avatarem tak właśnie jest.

ocenił(a) film na 1
kenexgro

hahahaha po sie zsikam w gacie i deszcz na was spadnie ;/

UPADLY_WIDZ

Dla takich ludzi jak ty prawda to powód do śmiechu. Zaczekaj pare lat, dorośniesz a zrozumiesz.

kenexgro

Chłopczyku, lekcje rób. Rozumiem że ten temat to prowokacją, chcesz zrobić kolejny hot temat jak plantum, nawet plantum ci powie że to jest arcydzieło ani dzieło sztuki.

Lecho1523

Wiem, chciałem tylko sprawdzić reakcje osób po przeciwnej stronie. Według mnie nie ma filmu który można nazwać arcydziełem.

ocenił(a) film na 9
UPADLY_WIDZ

kenexgro, niestety ze smutkiem muszę stwierdzić że avatar wcale na tytuł filmu naj naj nie zasługuje

plantum

Wiem, chciałem tylko sprawdzić reakcje osób po przeciwnej stronie. Według mnie nie ma filmu który można nazwać arcydziełem.

kenexgro

Wiedziałem że to prowokacja, nawet jak na ciebie zakładanie takiego tematu było by samobójstwem.

ocenił(a) film na 9
kenexgro

wg. mnie także

tyle ze zaraz przyjedzie tu lecho i zacznie się dopytywac dlaczego wciąż trzymam avatarowi ocenę 10/10

plantum

No właśnie czemu ? Dla zasady ? Bo upadly ma 1/10 ?

ocenił(a) film na 9
Lecho1523

powiem ale nie w tym wątku

bo tu prawdziwy troll się pojawił

kenexgro

Jak nie ma filmu którego nie można nazwać arcydziełem ? Jest mnóstwo.

Lecho1523

Nie ma ani jednego. A na pewno nie są to filmy którym dałeś 10.

kenexgro

Czemu nie ?

ocenił(a) film na 9
Lecho1523

"Jak nie ma filmu którego nie można nazwać arcydziełem ? Jest mnóstwo."

dla ciebie najważniejsze filmy to te z głębokim przesłaniem i innymi rzeczami, prawda?