7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823612
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Zawiodłem się na tym filmie bardzo, przereklamowany pełen nieścisłości i na
dodatek mozna od poczatku przewidzec koniec. Znam duzo lepsze filmy, ten
mozna przyrównać do planety małp i innych filmów tego typu. Mierny...nie
polecam. Efekty nie specjalne. Fabuła maglowana w kółko....ehhh...

ocenił(a) film na 10
nevler

Dla mnie to jest tak zajebiste jak mało co, ja jak jake podpalił swoją dzidę pomyślałem sobie: o, to jest tlen w atmosferze :) Wszyscy durnie, którzy myślą, że na pandorze nie ma tlenu wychodzą z założenia, że skoro atmosfera pandory nie nadaje się do oddychania, to znaczy, że nie ma na niej tlenu. Dla nich to jedyna możliwość. Typ pisze, że studiuje fizykę (jaaaaaaaaaaasne) a nawet nie wie, że gdyby atmosfera składała się w 100% z tlenu, ogień paliłby się wprost wspaniale, a ludzie dalej nie mogliby tam oddychać.

ocenił(a) film na 9
waldek_18

Mówi to osoba która podziwia kopiowanie charakterów i nieśmiertelnych (Sherlock Holmes).

Efekty niespecjalne ? Buahahahaha, już cię zaczynam lubić. Znasz jakiś tytuł, w którym są lepsze ?
Fabuła maglowana ? Prestiż Blackwood'a, łudząco przypominał "zmartwychwstanie" de Fronsac'a - skoro już sobie umiłowałeś jeden z największych zawodów ubiegłego roku.

Wiesz, też znam lepsze filmy, ale w tej kategorii Avatar jest poza konkurencją.

ocenił(a) film na 10
waldek_18

znowu setny już wątek brzmiący jak szczekanie psa. COś tam coś tam i chodu. Przereklamowanie? a czym? może nie siedzę przy telewizorze non stop ale trajlera jakoś nie dostrzegłem, wiec pewnie był kilka razy, to już polskie filmy ciągle reklamują, seriale itp. To że się o filmie dużo mówi, to nie przereklamowanie tylko fakt!
Możesz sobie porównać i do Przeminęło z wiatrem, tam też się kochali no i Shreka bo też nie był różowy tylko zielony ale co tam, podobny!!
Sherloku, jak? w której minucie przewidziałeś koniec? jak się w dzungli zgubił czy jak mówił ostatni raz do dziennika? Brak składni w zdaniu świadczy o jego autorze - ........ (ocenzurowano)
puk puk .... jest tam kto .... (odgłosy z pukania w czaszkę)