7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823995
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

i nie uważam by stanowił zagrożenie typu zmiany emocjonalne,samobójstwa i inne historie bo w ogólnym rozrachunku człowiek sam podejmuje decyzje kim chce być i jaki świat tworzy wokół siebie.Tak więc Avatar jest tylko kolejnym obrazem który pobudza naszą wyobrażnię.

użytkownik usunięty
kewaz

Możesz mi podać nazwę planety na jakiej żyjesz? bo z twojej wypowiedzi wnioskuję, że raczej nie ma ziemi.

Alczyk 2 powiedz co w wypowiedzi autora było niejasnego czy nienormalnego?
Wyraził się na temat kolejna (chodz kródka) recenzja, zamiast się nabijać z autora zastanów się co z tobą nie tak...

użytkownik usunięty
hegemonia7

A co ze mną jest nie tak?

Dla mnie pierwsza wypowiedź jest mocno utopijna i abstrakcyjna więc raczyłem się z nią nie zgodzić. Czy przypadkiem nie na tym polega dyskusja?

Owszem polega.:)
Jednak ty otwarcie ludzi obrażasz...

użytkownik usunięty
hegemonia7

pokaż palcem bo nie uwierzę dopóki nie zobaczę. w którym miejscu kogoś obraziłem?

Proszę bardzo.:)
W tym:
--------->Możesz mi podać nazwę planety na jakiej żyjesz? bo z twojej wypowiedzi wnioskuję, że raczej nie ma ziemi.<--------------

użytkownik usunięty
hegemonia7

Dobrze, a teraz wytłumacz mi - co w tym jest obraźliwego?

Żartujesz sobie...przyjrzyj się uważnie i zastanów, może przeczytaj z 2 razy i pomyśl, może w końcu znajdziesz rozwiązanie tego tródnego pytania...

użytkownik usunięty
hegemonia7

dobrze, ale pod warunkiem, że ty podszlifujesz swoją ortografię i sprawdzisz definicję sarkazmu oraz ironii. mamy deala?:)

No.
O już acz kolwiek ta wypowiedz na sarkazm nie zasługiwała...
A moja ort. najgorsza nie jest, poczytaj resztę tematów.:)

hegemonia7

A i właśnie, nie ma ziemi hehe, a może jednak jest...:D

ocenił(a) film na 6
hegemonia7

jak widać jedyną osobą jaką się tu obraziła jesteś ty =]

diana6echo

jak widać jedyną osobą jaką się tu obraziła jesteś ty =]

Czy ktoś się tu obraża?
Ja spokojnie podchodzę do sprawy którą zauważyłem...
Poprostu bronię szanownego autora który jest ofline, bez nerów i obrażania.:)

ocenił(a) film na 6
hegemonia7

no to pozwól, że autor poczuje się obrażony a potem będzie się bronić - jak tobie przeszkadza czyjś prywatny przytyk do innej osoby to z łaski swojej napisz tej osobie na blogu lub wyślij PW, a nie niepotrzebnie siejesz ferment gdy sprawa nie dotyczy ciebie

to czego nie znoszę najbardziej to tacy właśnie adwokaci jak ty

diana6echo

no to pozwól, że autor poczuje się obrażony a potem będzie się bronić - jak tobie przeszkadza czyjś prywatny przytyk do innej osoby to z łaski swojej napisz tej osobie na blogu lub wyślij PW, a nie niepotrzebnie siejesz ferment gdy sprawa nie dotyczy ciebie

I zgoda, porzepraszam "cię" jeśli uważasz że nie powinienem "bronić" osoby niech będzie, ale to raczej z twojej strony nie przyzwoicie...

to czego nie znoszę najbardziej to tacy właśnie adwokaci jak ty

Przepraszam po raz 2, jeśli nie lubisz nie chciałem cie urazić i się już na ten temat nie wypowiem, acz kolwiek ty też aniołkiem nie jesteś i wtrąciłeś swoje 2 grosze, po raz 3 przepraszam...

ocenił(a) film na 6
hegemonia7

dlaczego niby? autor napisał temat i zawinął się - przeczyta i poczuje się jak wróci - tobie nic do tego czy autor zostanie zjechany, pochwalony czy co tam.
jeśli uważasz, że owa wypowiedź jest tak obrazoburcza, fe i w ogóle to użyj 'zgłoś do usunięcia'

mnie nie uraziłeś w żaden sposób - nie lubię adwokatów i już. szczególnie takich, którzy wszczynają dyskusję z byle powodu bo coś im się ubzdurało..

diana6echo

Bardzo chętnie bym co na to odpowiedział, ale na ten temat nie chcę i nie napiszę ani słowa więcej, poprzestańmy na tym stwierdzeniu zanim zazną padać doprawdy "nie na miejscu" określenia...za moją odpowiedz możesz potraktować odpowiedz w innym temacie(tym w którym piszesz o tym temacie).:)

kewaz

Odpowiadając na pytanie alczyk2 chciałbym ci powiedzieć że nie ważne na jakiej planecie żyjesz ważne jak myślisz i jak czynisz bowiem ludzkość jest zlepkiem absurdu a nasza doskonałość czyni nas śmiesznymi.