Proste pytanie, który z tych dwoch filmów zrobił na Was większe wrazenie, wiecej emocji
wywolal, mniej sie ciagnal, ogolnie ktory sie bardziej podobal?
Nie, mam tu mysli osobę, ktora nie ma wlasnego zdania, jako argumenty podaje jedynie opinie krytykow, ulega wplywom innym ludzi itd. Oczywiscie to wyzej napisalem w formie zartu , bo po primo po jednym poscie nie da sie (prawie zawsze) ocenic danego usera, a po uno to napisal "raczej", wiec wydzwięk tez jest inny.
p.s skoro Ci się podoba sci-fi to napisz jakie wrazenie zrobil powyzszy zwiastun, VD po latach kaszany zagral w dwoch przyzwoitych filmach, mowa tu o niezniszczalnych 2 i six bullets. A teraz wychodzi ktoras z kolei czesc uniwersalnego zolnierza, podobno tez niezle to wyglada
Znam andrieja2 nie od dziś. O ile temu zaprzecza, o tyle sprawia wrażenie zwykłego hejtera. Mimo iż często pisze, że nie miał nic złego na myśli, to często można odnieść takie wrażenie.
Założył też temat, o debilnych fanach AVATAR'a. Nie miał na myśli wszystkich fanów, tylko tych debilnych czyli: fanatyków. Mimo wszystko powinien lepiej sprecyzować to twierdzenie.
Tak czy siak jako przeciwnik AVATAR'a, sprawia wrażenie kogoś na granicy hejtera. Bo gdyby był zwykłą osobą, której ten film nie przypadł do gustu, to albo nie wypowiadałby się o fanatykach i hejterach, albo jeździł i po tych i po tych (tak jak robię to ja ;P).
Sorki że tak się rozmodliłem na jego temat. Jakoś tak odczułem nieodpartą potrzebę ;).
Co to za porównanie ? Porównywać Avatara do Titanica to jak porównywać Tomasza Karolaka z Robertem De Niro
wejdz tu - http://www.filmweb.pl/film/Ciacho-2010-533535/discussion/TOP+5%2C+a+jak+macie+wi ecej+to+10,2025388