PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=299113}
7,4 816 tys. ocen
7,4 10 1 815722
6,7 79 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Proste pytanie, który z tych dwoch filmów zrobił na Was większe wrazenie, wiecej emocji
wywolal, mniej sie ciagnal, ogolnie ktory sie bardziej podobal?

ocenił(a) film na 7
andriej2

http://www.youtube.com/watch?v=2TkxsjWGrDs

ocenił(a) film na 10
andriej2

Głupie i naiwne założenie. Tyle ode mnie.

ocenił(a) film na 7
andrzej_goscicki

konformista z niego i tyle

ocenił(a) film na 9
Sparow5

Konformista? To miał być jakiś eufemizm w miejsce "hatera"?

ocenił(a) film na 7
Der_SpeeDer

Nie, mam tu mysli osobę, ktora nie ma wlasnego zdania, jako argumenty podaje jedynie opinie krytykow, ulega wplywom innym ludzi itd. Oczywiscie to wyzej napisalem w formie zartu , bo po primo po jednym poscie nie da sie (prawie zawsze) ocenic danego usera, a po uno to napisal "raczej", wiec wydzwięk tez jest inny.
p.s skoro Ci się podoba sci-fi to napisz jakie wrazenie zrobil powyzszy zwiastun, VD po latach kaszany zagral w dwoch przyzwoitych filmach, mowa tu o niezniszczalnych 2 i six bullets. A teraz wychodzi ktoras z kolei czesc uniwersalnego zolnierza, podobno tez niezle to wyglada

ocenił(a) film na 10
Sparow5

Znam andrieja2 nie od dziś. O ile temu zaprzecza, o tyle sprawia wrażenie zwykłego hejtera. Mimo iż często pisze, że nie miał nic złego na myśli, to często można odnieść takie wrażenie.

Założył też temat, o debilnych fanach AVATAR'a. Nie miał na myśli wszystkich fanów, tylko tych debilnych czyli: fanatyków. Mimo wszystko powinien lepiej sprecyzować to twierdzenie.

Tak czy siak jako przeciwnik AVATAR'a, sprawia wrażenie kogoś na granicy hejtera. Bo gdyby był zwykłą osobą, której ten film nie przypadł do gustu, to albo nie wypowiadałby się o fanatykach i hejterach, albo jeździł i po tych i po tych (tak jak robię to ja ;P).

Sorki że tak się rozmodliłem na jego temat. Jakoś tak odczułem nieodpartą potrzebę ;).

ocenił(a) film na 8
Sparow5

Titanic

Sparow5

Co to za porównanie ? Porównywać Avatara do Titanica to jak porównywać Tomasza Karolaka z Robertem De Niro

ocenił(a) film na 7
Aliengreen90

z avatarem tak zle nie jest, nie przesadzaj

ocenił(a) film na 4
Aliengreen90

TOMASZ KAROLAK!!!:)

Sparow5

Titanic>>>>Avatar

ocenił(a) film na 10
Sparow5

Dla mnie zdecydowanie Avatar, chociaz Titanic tez byl piekny :)

ocenił(a) film na 7
Sparow5

Titanic

ocenił(a) film na 7
ApolloCreed_

wejdz tu - http://www.filmweb.pl/film/Ciacho-2010-533535/discussion/TOP+5%2C+a+jak+macie+wi ecej+to+10,2025388

ocenił(a) film na 8
Sparow5

A co te filmy mają ze sobą wspólnego , ani gatunek , ani reżyser i obydwa są do dupy zupełnie jak twoje pytania :D