7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823837
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Już 3 maja na antenie Telewizji Polskiej zostanie wyemitowany w dwóch cześciach Avatar Jamesa Cameruna! Juz nie mogę się doczekać.

krzysiekm20

Wreście zastąpią Kewina samego w domu, czy Shreka czymś nowym, bo ten film tylko do takiego zastosowania sie nadaje

krzysiekm20

ta jasne napewno :)

ocenił(a) film na 9
krzysiekm20

wyobraź sobie tą zapowiedź Avatara w TVN,

to będzie super epicka zapowiedź premiery w tv :)

plantum

Super zapowiedz to teraz jest Transformerów :)))

Avatara zapowiedzą tak samo jak Shreka

pmp2811

nie no chincochento sie przemienia w robota normalnie szok oj pmp.Zapowidz w TVN?Tak bedzie pewnie ale kiedy za 3,4lata

Blue_Best_Avatar

srr seicento

Blue_Best_Avatar

Pytanie tylko kto to będzie ogladał ? Fanatyczni fani i tak będą mieli swoje VHS, a reszta takich pierdół nie ogląda, no chyba że z braku laku, więc potwierdza się moje porównanie co do Kevin sam w domu, ta sama grupa rodzinnych zadowalaczy !

Ta reklama Trans jest zabawna, a przepraszam bardzo jaki cel ma ten film ? ROZRYWKA !!! to nie jest jak to zapowiadano w przypadku avatara super kino SF, to jest film AKCJI, ROZWAŁKA, ROZPIERDUCHA, ROZRYWKA !!! nie melodramatyczna opowiesć miłości córki wodza do kowboja

ocenił(a) film na 9
pmp2811

"potwierdza się moje porównanie co do Kevin sam w domu"

trollu! najwyższy czas zmienić telewizor na kolorowy :-)

ocenił(a) film na 9
plantum

Mam nadzieję, że babcia zmusi ciebie do oglądania. Usiądziecie całą rodziną
przed telewizorem :D

Blue_Best_Avatar

"chincochento" i kto tu jest dzieckiem, nieukiem , ćwierćinteligentem itp. ???

a widzisz jak to miło ?? Ale fani każdego na wstępie obrażają za błędy ortograficzne, lecz sami nie są wolni od nich...

pmp2811

"i kto tu jest dzieckiem, nieukiem , ćwierćinteligentem" z tego wynika ze chyba ty przeciez sie poprawilem post nizej omg

Blue_Best_Avatar

No dobra, Ja też nie raz mógłbym sie poprawiać po pisaniu, ale po kiego grzyba...

Kuźwa ale wy tempi fani jesteście, człowieka czasami krew zalewa... weź włącz se avatara i oglądaj w kółko aż prąd Ci odetną...

pmp2811

co ty taki zdenerwowany co?rozmawialismy o TV a ciebie juz "krew zalewa" slabe nerwy masz czy co?

ocenił(a) film na 10
pmp2811

Słuchaj, jak dla ciebie tacy tępi jesteśmy to po cholere zaglądasz na to forum.
Jak Ci film nie pasuje to idź oceniaj te które Ci się podobają a nie zachowuj się jak dzieciak obniżając ocene filmowi i jadąc go od każdej strony.
Czas już wydorośleć, takie trollowanie jest na poziomie 12-14 latka.
A i jeszcze jedno pytanko, widziałeś film w ogóle czy jedziesz po nim bo chcesz się wyżyć że cię nikt na niego nie zabrał?

krzysiekm20

uwielbiam prima aprilis XD najlepszy dzień w roku XD

użytkownik usunięty
diablica137

"Słuchaj, jak dla ciebie tacy tępi jesteśmy to po cholere zaglądasz na to
forum."

odpowiem - żeby wam to udowodnić.... xD lol

ocenił(a) film na 10

Idź oglądaj sobie dalej te bajki między innymi Władców Móch itd.
Dzieciaku, czy rozumiesz treśc tego posta?

Agenak

Co jest debilki ? Jak tam pandora? Byliście dziś w lecie pomalowani na niebiesko ???

ocenił(a) film na 9
Agenak

A ja nie mam okularków...bo puszcza w wersji 3D prawda?

Ann_4

No ba :P może nawet w 4D.

Limonkaa

trzeba mieć soczewy od polaroidu aby oglądać ten badziew, ten niżej to gej