Już 3 maja na antenie Telewizji Polskiej zostanie wyemitowany w dwóch cześciach Avatar Jamesa Cameruna! Juz nie mogę się doczekać.
Wreście zastąpią Kewina samego w domu, czy Shreka czymś nowym, bo ten film tylko do takiego zastosowania sie nadaje
wyobraź sobie tą zapowiedź Avatara w TVN,
to będzie super epicka zapowiedź premiery w tv :)
nie no chincochento sie przemienia w robota normalnie szok oj pmp.Zapowidz w TVN?Tak bedzie pewnie ale kiedy za 3,4lata
Pytanie tylko kto to będzie ogladał ? Fanatyczni fani i tak będą mieli swoje VHS, a reszta takich pierdół nie ogląda, no chyba że z braku laku, więc potwierdza się moje porównanie co do Kevin sam w domu, ta sama grupa rodzinnych zadowalaczy !
Ta reklama Trans jest zabawna, a przepraszam bardzo jaki cel ma ten film ? ROZRYWKA !!! to nie jest jak to zapowiadano w przypadku avatara super kino SF, to jest film AKCJI, ROZWAŁKA, ROZPIERDUCHA, ROZRYWKA !!! nie melodramatyczna opowiesć miłości córki wodza do kowboja
"potwierdza się moje porównanie co do Kevin sam w domu"
trollu! najwyższy czas zmienić telewizor na kolorowy :-)
Mam nadzieję, że babcia zmusi ciebie do oglądania. Usiądziecie całą rodziną
przed telewizorem :D
"chincochento" i kto tu jest dzieckiem, nieukiem , ćwierćinteligentem itp. ???
a widzisz jak to miło ?? Ale fani każdego na wstępie obrażają za błędy ortograficzne, lecz sami nie są wolni od nich...
"i kto tu jest dzieckiem, nieukiem , ćwierćinteligentem" z tego wynika ze chyba ty przeciez sie poprawilem post nizej omg
No dobra, Ja też nie raz mógłbym sie poprawiać po pisaniu, ale po kiego grzyba...
Kuźwa ale wy tempi fani jesteście, człowieka czasami krew zalewa... weź włącz se avatara i oglądaj w kółko aż prąd Ci odetną...
Słuchaj, jak dla ciebie tacy tępi jesteśmy to po cholere zaglądasz na to forum.
Jak Ci film nie pasuje to idź oceniaj te które Ci się podobają a nie zachowuj się jak dzieciak obniżając ocene filmowi i jadąc go od każdej strony.
Czas już wydorośleć, takie trollowanie jest na poziomie 12-14 latka.
A i jeszcze jedno pytanko, widziałeś film w ogóle czy jedziesz po nim bo chcesz się wyżyć że cię nikt na niego nie zabrał?
"Słuchaj, jak dla ciebie tacy tępi jesteśmy to po cholere zaglądasz na to
forum."
odpowiem - żeby wam to udowodnić.... xD lol
Idź oglądaj sobie dalej te bajki między innymi Władców Móch itd.
Dzieciaku, czy rozumiesz treśc tego posta?