7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 824093
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar
ocenił(a) film na 10
Szejku

mama cię nie kocha?

icansee

Chodzisz do podstawówki, że walisz takie teksty? :)

ocenił(a) film na 10
Szejku

ty sie lepiej przygotuj jutro do przedszkola chłopczyku

icansee

No właśnie, ja oceniam twój wiek na przykładzie twoich żałosnych tekstów mających na celu obrazę innych, ty nie oceniasz wcale, tylko krzyczysz by ktoś zatupał nóżkami ze złości. :)

ocenił(a) film na 10
Szejku

a ja oceniam twój wiek po twoim temacie, a więc marsz do przedszkola!

icansee

Do przedszkola to ja cię mogę najwyżej podrzucić. Temat jest jaki jest, bo został edytowany i wpisałem cokolwiek by nie było pustki. Teraz twoja teoria leży, więc bierz się do roboty i wymyśl nową.

ocenił(a) film na 10
Szejku

dobra dobra już się nie tłumacz, lepiej się zastanów jak się pani przedszkolance wytłumaczysz ze spóźnienia

icansee

To ty masz przedszkole wieczorowe? Nie słyszałem o czymś takim szczerze mówiąc. Światowy z ciebie chłopiec. :)

ocenił(a) film na 10
Szejku

? przedszkole wieczorowe? co ty wymyślasz? chyba że powiedzieli ci że takie jest jak ci odmówili zwykłego

icansee

To ty mi mówisz, żebym leciał do przedszkola i myślał nad wymówką, bo jestem już spóźniony, a, jak sobie pewnie sprawy nie zdajesz mamy wieczór, więc jeśli jakieś przedszkola przyjmują o tej porze przedszkolaków, to muszą to być przedszkola wieczorowe. Rozumiesz? :)

ocenił(a) film na 10
Szejku

ojej muszę dziecku wytłumaczyć :< spóźnisz się bo jeszcze nie spisz, już nie musisz wysilać makówki happy?

icansee

Więc po co kazałeś mi iść do przedszkola godzinę temu? Znów przeczysz sam sobie. Oczekujesz, że w jednej chwili będę szedł do przedszkola i jednocześnie spał? Sprytny z ciebie chłopiec, ale tak się nie da. :)

ocenił(a) film na 10
Szejku

marsz to przedszkola to było stwierdzenie ogólne, no ale twój mały rozumek ma co chwilę jakieś trudności więc służę pomocą.

icansee

Aha ogólne. To, że nie używam mózgu też? Bo na to wskazują fakty... :)

ocenił(a) film na 10
Szejku

co mam więcej napisać? sam pięknie sobie jeździsz. Chyba już tu nie jestem potrzebny

icansee

Miło się czyta wypowiedzi człowieka który nie jest świadom tego, że ktoś po nim jeździ. :)

ocenił(a) film na 10
Szejku

lubisz czytać swoje wypowiedzi? bardzo się cieszę ,tylko po co się tym dzielisz?

icansee

Znów. :)

ocenił(a) film na 10
Szejku

znów wyłączyłeś mózg?

icansee

Przecież mój mózg zawsze jest wyłączony, a jak można wyłączyć coś, co jest wyłączone? Znów masz problemy ze zrozumieniem tego co sam mówisz i co sam mówiłeś. :)

ocenił(a) film na 9
Szejku

"mój mózg zawsze jest wyłączony"

oooooo.... i żyjesz?

zombie? xD

plantum

O widzę, że kolejny fan Avatara na poziomie icansee. To chyba ich znak firmowy. :D

ocenił(a) film na 9
Szejku

z naszego wspólnego poziomu patrzymy na twój,

aż lornetki nam potrzeba, żeby cię zobaczyć tam na dole xD

Szejku

Już to kiedyś pisałem , to jakiś dzieciak jest na dodatek świeżak, lepiej go nie brać na poważnie.

Lecho1523

To nie ja jaram się Harrym Potterem. :)

Szejku

A kto się "jara" ?

ocenił(a) film na 9
Lecho1523

ty, ośle

plantum

A to ciekawe...

ocenił(a) film na 9
Lecho1523

skoro rozróżniasz poziom poszczególnych części HP to znaczy że ewidentnie się zatraciłeś

plantum

Fakt lubię HP i to bardzo ale tylko i wyłącznie książki które są genialne(dla kogoś kto lubi powieści fantasy), filmy już nie są takie dobre części 1-3 trzymały poziom, reszta coraz słabiej.

ocenił(a) film na 7
Szejku

Kiepska prowokacja.

ocenił(a) film na 4
kingman1

Nie prowokacja.
Ludzie są zaślepieni efektami i zmylani reklamą tego filmu. Owszem, całkiem dobry - ale nic poza tym. Rewolucji nie przyniósł, i oczekiwań też nie spełnił.

ocenił(a) film na 5
Szejku

Ja przygotowalem sie na ten "wielki hit kinowy". Nie mialem okazji isc do kina, ale poczekalem na premiere w empiku i na spokojnie chcialem ocenic to "cudo". Ogladalem ten film, na bardzo dobrym sprzecie kina domowego (podkreslam to zeby nikt nie gadal ze kinowke na laptopie ogladalem) w BluRay'u i jestem tego samego zdania co Szejku. Film bardzo przecietny. Glowna role zagrala tu reklama tego filmu jeszcze przed wejsciem filmu do kin. Podobala mi sie jeszcze grafika, kawal dobrej roboty, ale na tym koniec.

ocenił(a) film na 1
pepepatryk

przeciętny ? słabizna i tyle, mówmy to otwarcie

ocenił(a) film na 9
UPADLY_WIDZ

jeśli się ogląda 400 MB to jest słaby

ocenił(a) film na 9
pepepatryk

3d którego na kinie domowym, nu nu,

ni uświadczysz