7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 824049
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Awatar????

ocenił(a) film na 1

Najgorsze jest to,ze wszyscy wmawiaja mi jakie to arcydzielo,i ze musi mi sie podobac.A coz tam jest do ogladania oprocz efektow specjalnych i wizualnych sztuczek majacych oczarowac widza?Scenariusz to kompletne dno,rodem z amerykanskiego kina klasy B z lat 80-tych,fabula tak banalna,ze rece opadaja;kolejni amerykanscy super bohaterowie ruszaja na podboj swiata,no prosze was,czy to jeszcze kogos wciaga?

ocenił(a) film na 3
libertyn_24

Na pewno nie mnie :]

ocenił(a) film na 9
libertyn_24

Amerykańskie kino klasy B z lat osiemdziesiątych to akurat super sprawa a w ogóle po cholerę starasz się wszystkim wmówić, że film jest do bani? OMG oszalejęęęęę :P

ocenił(a) film na 10
libertyn_24

Są tacy co usiłują wszystkim na siłę wmówić że jakiś film to arcydzieło
i są jeszcze tacy co usiłują wszystkim na siłę wmówić że ten film jest beznadziejny
IMO obie strony to debile i nie warto podejmować dyskusji ;)

Oceniłeś film 1/10 - nie zgadzam się z twoją oceną, powinieneś dać najniżej 2/10 choć zapewne twoje odczucie po seansie to "poniżej oczekiwań" czyli 4/10 i nie mówię że ma ci się podobać tylko że 1/10 jest zarezerwowana dla arcydzieł Uwgo Bolla xD - chyba nie podlega dyskusji że "Avatar" był 100000x lepszy od "Blood Ryane 2" xDDDDDD

ocenił(a) film na 9
libertyn_24

wy sobie wbijacie na banię że jeżeli coś ma prostszą fabułę to musicie dać 1/10

ocenił(a) film na 1
libertyn_24

4.ŁOPATOLOGICZNOŚĆ
Początek filmu:
A: O! Zobacz, to właśnie to o co chodzi nam wszystkim, wszyscy pragniemy tylko tego, liczy się bowiem dla nas zysk i mają to ci tubylcy i my musimy to im zabrać. A ty nam w tym pomożesz.
B: Roger that.