7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 824125
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Byłem na nim w kinie w grudniu 2009 i efekt był świetny,efekty w 3 d na dużym ekranie to jest to,piękna roślinność na Pandorze czyniła z tego filmu coś więcej niż zwykły SCI-FI.Ostatnio leciał na Canal +,nagrałem na swoim 4-głowicowym Magnetowidzie firmy Sharp model VC-A55.Potem odtworzyłem na swoim telewizorze FULL HD Sanyo i pięknie to wyglądało obraz z porządnego Magnetowidu+ telewizor full hd,ludzie jeżeli chcecie nagrywać ten film to tylko na porządnym magnetowidzie,broń boże na żadnym DVD,chyba że chcecie żeby rozjeżdżał wam się obraz z dzwiekiem,ale jaki będzie wtedy komfort oglądania,nagrywanie tego filmu na DVD jest czystą profanacją.MAGNETOWIDY NA ZAWSZE!!!

ocenił(a) film na 9
artur4114

film jest piękny, a w jakiej jakości zapisuja nagrywarki z dyskiem twardym? gorszej/lepszej?

ocenił(a) film na 8
plantum

Nagrywarki DVD ładnie zapisują obraz lecz często zdarza się że dźwięk rozjeżdża się z obrazem ( następuje eksplozja a słychać ją niekiedy po 20 sekundach ). W magnetowidzie jest to niemożliwe, a i jak się ma magnetowid 4-głowicowy to i obraz jest piękny. Sam posiadam magnetowid 4-głowicowy i zarówno obraz jak i dźwięk są po prostu niesamowicie piękne. Nigdy nie zamienię magnetowidu na DVD.