7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823934
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

No i tak Avatar zegna top 100, po tylu napiętych dyskusjach jakie to dno, opuszcza top 100, czy słusznie sami oceńcie.

Golden415

Strasznie szybko spadł, mam wrażenie, że hejterzy namiętnie "stawiają mu jedynki"... już wcześniej było coś o tym, podobno było mnóstwo takich ocen i je usuwali... gdyby je pousuwać na pewno coś by sie zmieniło. Ludzie, może i dla wielu z was na 10 nie zasługuje ale bez przesady z tymi jedynkami...

ocenił(a) film na 7
Antyoksydantka

A dlaczego wszedł tak szybko do top 50? Właśnie przez takie osoby które stawiały tylko 10/10 z wielu kont... Najwyraźniej zapał już ostygł i ludzie zaczęli wystawiać obiektywne oceny, a nie tylko same 10/10 pod wpływem napadu zachwytu tym dziełem.
Ja dałem 7/10 i raczej się ocena nie zmieni.

ocenił(a) film na 1
Armorgedon

top 50, przecież on kiedyś był chwile w top10

Ja się ciesze żę taki shit opuszcza poważny ranking

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1
Lecho1523

macka wrobili, powinni twórców serialu do sądu oddać, za "wykorzystanie" niepełnosprytnego...

ocenił(a) film na 10
Golden415

No i ? Wielkie mi halo że film przesuwa się w rankingach

APA

Wielkie bo ten film ewidentnie na ten ranking nie zasługiwał.

ocenił(a) film na 9
Golden415

słusznie bo wiele dobrych filmow jest poza rankingiem. naturalna kolej rzeczy w spoleczenstwie snobow i idiotow...

ocenił(a) film na 10
Golden415

a co to za kolejka ten "ranking" do czego? jak będzie na 1 miejscu to co to znaczy? że co? że przez to bedzie ładniejszy? rankingi tak jak srednia krajowa, znaczą tyle co szit, nic nie znaczą i tak średniej krajowej prawie nikt nie zarabia. Albo miliony albo grosiki a średnią się wszyscy jarają oj że takie bogate społeczeństwo a tu g...o prawda. Tak samo i ten Wasz "ranking".
Powiedzcie mi jedno! Czy z 1 30stki każdemu z Was podoba się każdy film? No bo chyba 1 trzydziestka to już ugruntowane i niezagrożone miejsca. Przecież połowa to same mafijne rąbanki!!! Każdy musi mieć taki gust? a jak ma inny to co wojna? Poza tym, kto światowy ranking tworzy? amerykańce, angole, chinole - wystarczyło spojrzeć na ilość ludzi z poszczególnych krajów, która obejrzała filmy. W niemczech Avatara widziało coś 10 razy tyle luda co u nas., Polska z 38 mln ludzi?
Może nie zdajecie sobie sprawy ale ranking tego filmu podnoszą takie indywidua jak upadły wic. Im więcej się mówi tym popularniejszy. Avatar 4000 tematów Ojczulek 1250. Czego jest więcej na ustach ludzi? nawet tych zagorzałych przeciwników. Sami narzekacie cały czas, że tak przereklamowany? no a kto go tak reklamuje że gorące tematy przez wiele miesięcy na 1 stronie FW to Avatar. Chciał nie chaiał właziło się.
Jak Wam dobrze radzę sp...l...e na tamte fora ratować popularność tych "arcydzieł" a nie lamentujecie tu od prawie roku. Jedna i ta sama drużyna. Już nudne się zrobiło i to bardzo.