7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823897
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Ciekawy film

ocenił(a) film na 8

Niektórzy byli na tym filmie kilka razy, i nie mówię tu o nastolatkach, piszących w komentarzach na forach ,,I see you''. Co jest takiego w tym filmie? Widocznie chwyta ludzi za serca. Tak można podsumować cały fenomen. Cameron jako tako spełnił wg mnie swoje zadanie. Wytykanie palcem płytkiej fabuły itd. robi się już nudne. Dziwi mnie jak niektórzy podkreślają jacy to oni są inteligentni bo ten film im się nie podoba, bo przecież trzeba być płytkim, aby interesować się tą płycizną. Według mnie jest to ,,Ciekawy film'', który z przyjemnością obejrzałem dwa razy.

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
NachosBoss

znam płytsze filmy, ale kieruję się zasada... jeśli wiem że coś mi się nie spodoba to nie idę...

problem w tym że ludzie zostali na siłę zaciągnięci do kina... i potem muszą odreagować.... chyba potrzebują pomocy specjalisty...

ocenił(a) film na 1
plantum

jeżeli pijesz do krytyków to kij CI w oko, to Ja musiałem zaciągnąć moją lube na ten film, jak usłyszałem że będzie wielkie dzieło SF to ucieszyłem się w momencie premiery, po seansie niestety ręce mi opadły...

ocenił(a) film na 10
stopCENzurZe

No coś nowego. Pimpek, ale dalej nikt nie uwierzy ci, że ten film oglądałeś - więc nie sil się.

ocenił(a) film na 9
stopCENzurZe

ojoj... biedni ludzie... zawsze im wiatr w oczy.....

ten film to jest wielkie dzieło, i ma dość dużo wspólnego z sf

ocenił(a) film na 1
plantum

z SF to ma tyle wspólnego co doda ze śpiewaniem...

Jak mówie że oglądałem to oglądałem

ocenił(a) film na 10
stopCENzurZe

"Jak mówie że oglądałem to oglądałem"

Nikt ci nie wierzy, że widziałeś to w kinie. Może wyrywkowo przeglądnąłeś na kompie, w kinowej kopii i tyle - tym bardziej, że wielokrotnie gadałeś bajki, jak to i gdzie oglądałeś.

ocenił(a) film na 9
stopCENzurZe

jak wszyscy ci mówią że SF, to znaczy że tak jest....

a jeżeli się nie zgadzasz to nie rób rewolucji :)