7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823934
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Przyznam szczerze, że nie chciałam oglądać tego filmu i od uważałam go za kompletne dno! Ale jednak się jakoś przełamałam i zmusiłam do obejrzenia go. Na początku mi się podobał... Fajne efekty specjalne itd... Ale film jest zdecydowanie za długi i już po mniej więcej godzinie oglądania robi się nudny i męczący. Moja ocena:5/10

spirit15

Hmm, dlaczego nie chciałaś go oglądać, żeby oceniać trzeba obejrzeć, a ty zaczęłaś odrazu tak sceptycznie?:)

ocenił(a) film na 10
hegemonia7

Bo ona np. lubi zmierzch i na pewno jej przeszkadza, że avatar jest płytki i zbyt efekciarski i że jest wyżej w rankingu :)

Negative

Oj negative chciałem raczej odpowiedzi autora na konkretne pytanie i na temat.
Poza tym odpowiedz na to pytanie raczej po kilku innych tematach z tobą spędzonych, nie chciałbym odpowiedzi od ciebie...:P

ocenił(a) film na 6
hegemonia7

jak ty się wtryniasz do innych to jest ok, ale gdy ktoś do ciebie, to jest źle - hipokryzja

diana6echo

No nie, poczytaj oba tematy i powiedz kto tu jest hipokrytą...
W temacie o który oskarżasz mnie o hipokryzje bronie autora przed wypowiedzią bynajmniej "nie na miejscu" wypowiedzią tu zadaje konkretne pytanie do AUTORA, więc nie obraż się ale to podważa twoje stwierdzenie.:)

ocenił(a) film na 6
hegemonia7

tamta wypowiedź według CIEBIE jest nie na miejscu, a to już jest różnica
kolejna sprawa - to jest jednak forum publiczne i każdy może każdemu odpowiedzieć, BYLE NA TEMAT

diana6echo

Zgoda, więc się wypowiedziała...
No ale jednak już nie zwyzywaleś mnie od hipokrytów, jakieś postępy, i zdaję sobie sprawę że każdy z nas ma po części rację, więc uznaje swoją winę.
Jednak tej dyskusji nie chcę już dłużej kontynułować, chhodz bardzo chętnie podyskutuję o konkretnych wątkach avatara.

ocenił(a) film na 6
spirit15

"Hmm, dlaczego nie chciałaś go oglądać, żeby oceniać trzeba obejrzeć, a ty zaczęłaś odrazu tak sceptycznie?:)"
-Jeśli o to chodzi, to ja po obejrzeniu zwiastunu nie byłam do niego przekonana. Po prostu mnie do niego nie "ciągnęło". W sumie to nawet dużo się nie pomyliłam. XD

A co do: "Bo ona np. lubi zmierzch i na pewno jej przeszkadza, że avatar jest płytki i zbyt efekciarski i że jest wyżej w rankingu :)"
-Hahaha... Niezłe :) Co prawda lubię zmierzch, ale dla mnie to jest KOMEDIA! XD

ocenił(a) film na 6
spirit15

raczej tragedia ;)