film kupić za 40 złotych nie oglądając go nawet? Tak się właśnie zastanawiałem czy nie zakupić, ale boję się, że będzie po prostu słaby dla mnie, czy oprócz grafiki to choćby tematyka jest dobra i ciekawa czy nie bardzo?
Raczej nie otrzymasz tutaj sensownej odpowiedzi gdyż fani napiszą ci, że TAK, a anty-fani będą zniechęcać.
Jeżeli posiadasz odtwarzacz płyt blu-ray to lepiej dołożyć te 60zł i kupić film w decydowanie lepszej jakości obrazu i dźwięku.
Ja osobiście Polecam film. Nie czytałem o nim wcześniej nic, wybrałem się do kina i bardzo mi się spodobał (nie użyję tutaj słowa oczarował bo zaraz anty-fani zaczną mnie gnębić :P ).
Fabuła wg. niektórych oklepana, ale jest bardzo dobra, muzyka i efekty piękne, cały obraz Pandory także.
KUPUJ - tyle ode mnie. ;)
Pozdrawiam
Znam to, tylko że jak ktoś zasysa cokolwiek z torrenta, muła lub innego wynalazku tego pokroju, to niestety przez pewien dość istotny szczegół, łamie ten przepis. Jedynie z rapida lub innego shara względnie można zastosować tą furtkę.
poczytaj sobie tutaj komentarze
http://www.filmweb.pl/20+tysi%C4%99cy+u%C5%BCytkownik%C3%B3w+torrent%C3%B3w+pozw anych+do+s%C4%85du,News,id=59346