7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823727
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Teraz was zaskoczę. Mam zamiar iść jeszcze raz do kina na "Avatara".
No, teraz to pewnie pojawiło się zwątpienie. "Jak to? Przecież tylko 3 Oscary. I on idzie z taką chęcią do kina?". A tak, rybki. Idę i to jeszcze z uśmiechem na twarzy. To się nazywa lojalność, kociaczki, misiaczki, bo już nie wiem jak się do was zwracać. AVATAR UBER ALLES!

Sasaki

szybko zanim ci go sciągną z ekranów a ja dziś idę na alicję w krainie czarów i nie będę oglądał żadnych badziągów.

HL - królem kina

ocenił(a) film na 5
Sasaki

No i co z tego? Faktu, że Avatar poległ to nijak nie zmieni, a terminarz twojej aktywności życiowej nikogo tu nie interesuje, sorry;]

ocenił(a) film na 8
Sasaki

Przeciez na filmy się nie chodzi dlatego bo dostały iles tam oskarów, tylko fan Avatara mogl to wymyslic. Jestescie przewrazliwieni no ale wiadomo porazka robi swoje:D

użytkownik usunięty
Sasaki

Nie wiem kogo tu chcesz tak ZASKOCZYĆ, podoba Ci się film to idziesz do kina nawet i 10 razy - proste. Ja nie chodzę do kina dlatego, że film dostał oscara, nie wiem jak Ty..

Wiecie co niech se idzie i co z tego film nie ogląda się dla oscarów, czy wyśmiewania, film ogląda się dla PRZYJEMNOŚCI a nie tak jak pmp i krzyrzak.
Tak więc idz chłopie śmiało i nie przejmuj się takimi krzykaczmi, bo zresztą kogo to obchodzi że se krzyczą.;)

ocenił(a) film na 10
Sasaki

Ja też jak tylko się uporam z ostatnimi egzaminami, idę na AVATAR z chłopakiem po raz 3. :)
Dla mnie i tak jest to "film roku" i żaden Oscar czy jego brak tego nie zmieni. :D