Zadaje to pytanie wszystkim uczestnikom tego forum.
Skoro wszystkim.... "Avatar" nie jest słabym filmem.
Czy takich tematów już nie było? Bo pamiętam podobne. Reakcje niestety też.
Tych tematów była cała masa, zawartość ich raczej nie stała na zbyt wysokim poziomie, szczególnie "riposty" naszych dyżurnych sceptyków - niemniej w kategoriach czarnego humoru można było w tym coś zabawnego ujrzeć.
To nie jest pytanie tylko stwierdzenie.
Pytanie powinno wyglądać tak:
"Czy uważacie że AV jest słabym filmem?"
nie polonista lecz ignorant, bo jakby troszkę pomyślał to by dobrze wiedział, że avatar to dno światowej kinomatografii
Gdyby twoi rodzice trochę myśleli to by nie pozwalali dziecku po nocach przy kompie siedzieć.
Wiem bo po wieczorynce są wiadomości które oglądam, a Ty przeważnie w tym czasie myjesz ząbki przed pójściem lulu.
A tu mnie zaskoczyłeś, zawsze byłem przekonany że dzieciaki nie mają pojęcia o polityce.
A teraz na rozluźnienie atmosfery : http://www.youtube.com/watch?v=ycAY7vVpzNc&feature=player_embedded
( Robi wrażenie mimo wszystko )
Nie nudzi wam się już siedzenie na tym forum ? Tutaj nawet kłótnie straciły poziom, argumenty się skończyły, i zostały głupie i bezsensowne wymiany zdań, tylko no-life Nommad stara się udawać mądrego ale coś mu nie wychodzi...
"chyba ty"
Takie odzywki mają jednak swój urok, można poczuć się jak w przedszkolu...
"Nie nudzi wam się już siedzenie na tym forum ? Tutaj nawet kłótnie straciły poziom, argumenty się skończyły, i zostały głupie i bezsensowne wymiany zdań"
Sam jesteś odpowiedzią na to pytanie, tylko zamiast cokolwiek w tej kwestii zmienić solennie przyczyniasz się do takiego stanu rzeczy i jeszcze się temu dziwisz. Jak dal mnie to irracjonalizm w czystej postaci. Natomiast ktokolwiek, kto w jakiś sposób stara się podciągnąć poziom rozmowy w miejscach rokujących jakieś nadzieje na poważniejszą dyskusję nazywa się niemądrymi - to co według ciebie jest mądre - może jeszcze powiesz że twoje postępowanie, pustosłowie i inwektywy?
mnie nie ma kilka dni
a ten kurwa pojebany osioł non stop to samo
weź się kurwa lecho zrób coś ze sobą bo mnie wkurwiasz
Hahah, głupku ja tu nie pisałem ale jak widzę nommad i reszta debili dalej na posterunku, to postanowiłem wrócić.
ja jestem otwarty na różne propozycje poza prośbą o wylogowanie.
a jeśli cię w oczy kole naiwność fanów to nie dolewaj oliwy do ognia
Przed chwilą marudziłeś, że forum jest pełne kłótni - teraz sam ją wszczynasz i jeszcze dodatkowo obrażasz. To odpowiedz mi na proste pytanie - po co to robisz?
Po pierwsze, to spytałem o cel takiego postępowania. Po drugie skoro pytasz się dlaczego masz przestać, to przeczytaj swoje posty - stawiasz zarzut sam sobie, dla mnie to nieco mija się z logiką. Zamiast przeciwdziałać obecnemu bałaganowi, jeszcze przykładasz do tego rękę - dla odmiany może zaczniemy tworzyć tutaj bardziej merytoryczne środowisko, niż pole do przerzucania się bezmyślnymi złośliwościami, bo ani to miłe dla obydwu stron, ani nie ma w tym żadnego sensu...
To powiedz mi drogi kolego forumowiczu, co stoi na przeszkodzie wprowadzania więcej merytoryki i kultury w wypowiedziach, zamiast prymitywnego przerzucania się pustosłowiem i inwektywami?
"Zadaje to pytanie wszystkim uczestnikom tego forum."
a jak odpowiem poprawnie to zrobisz mi laskę? :]
dlaczego ten temat jest taki prostacki ? dlaczego niektórzy potrafią leczyć swoje kompleksy tylko zza monitorka obrażając innych ?
wystarczy mizerna znajomość natury prostego człowieczka i kilkuletnia terapia dymem thc (nie dla każdego :))