7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823995
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Dzieło sztuki

ocenił(a) film na 10

Ten film to arcydzieło XXI wieku :) Prawdziwe dzieło sztuki! Idźcie do kina i go zobaczcie!!! Warto, naprawdę warto! Będziesz oczarowany!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
Les_Grossman

Niebo dla moich oczu, od czasu Władcy Pierścieni nie było filmu który tak by mnie pochłonął, wciąż tkwiłby w mojej głowie i domagał się kolejnego seansu...

ocenił(a) film na 10
Vir00z

Zgadzam się. Ten film totalnie mnie zahipnotyzował. Szkoda, że taki krótki :(

ocenił(a) film na 8
Vir00z

dosłownie to samo czuję, nie wiem kiedy wyszedł władca pierścieni, ale oprócz niego to jeszcze Matrixa mogę oglądać w nieskończoność, a chyab matrix był później albo i nie, nie wiem, nie pamiętam, tyle, ze jak dla mnie wszystkie produkcje po prostu wymiękają, nawet jako fan star wars, chyba po Avatarze przestanę nim być.

ocenił(a) film na 8
Vir00z

No u mnie to samo :) Jeszcze w międzyczasie byli Piraci z Karaibów 1 i 2 część (3 słaba), ale nie miały już takiej mocy jak Trylogia Tolkiena i Avatar

ocenił(a) film na 8
rAd_

ooo włąśnie jeszcze piraci, ale wedłgug mnie 1 2(słaba) i 3, ale to nie miejsce na rozmowe o piratach xD, i się zgadzam tolkien i avatar rock ;P

no i trochę z innej beczki obcy, ale też rock xD

ocenił(a) film na 8
carolinne80

"Ten film to arcydzieło XXI wieku"
Raczej XXII wieku...

ocenił(a) film na 10
Gondor3124

Idzie się zakochać w tym filmie :) Zachwycający! Generalnie nie przepadam za fantasy i ledwo dałam się namówić na ten film, ale dałam się, a teraz poprostu chcę go obejrzeć raz jeszcze i jeszcze, i jeszcze .. POzdrawiam. :)))

ocenił(a) film na 8
carolinne80

życzę wytrwałości, ja jutro idę 4 raz.

za krótki <br/>

ocenił(a) film na 9
michal9o90

omg! 4 raz?