To jeden z najgorszych filmów jakie kiedykolwiek widziałem! To futurystyczna analogia do wypraw Kolumba tylko, że tym razem wybijane są zmutowane smerfy. To śmiech na sali i stracone 2 i pół godziny! Film to porażka! I nie piszcie, że trzeba lubić takie kino, bo s-f i fantasy to moje ulubione gatunki... Nie piszcie, że trzeba być wrażliwym bo pochylam się często również i nad Pedro Almodóvar'em... To po prostu Baaardzo Drogi Niewypał oprawiony w Świetną Akcje Reklamowo - Promocyjną, fakt faktem z dobrymi efektami specjalnymi... Ogólnie ode mnie 1...
Na usprawiedliwienie tej mojej 1 dla filmu... Człowiek po ogromnej kampanii reklamowo - promocyjnej spodziewa się od filmu czegoś szczególnego, wyjątkowego... Po takiej kampanii przeciętność filmu i stawiane wobec niego oczekiwania spychają go jeszcze niżej...
czułem się poniżony przez Camerona , który na silę wciska mi tak banał. Upokorzył widzów a oni się i tak cieszą
Do "Krzyrzak69" Kogo obchodzi to że zostałeś poniżony?! Za kogo ty sie w
ogóle masz?? Mnie jeszcze żaden film nie upokorzył nawet najgłupszy! chyba
że ten film był o tobie przedstawiając cię w złym świetle?
za mało jeszcze wiesz jak osiągniesz to co ja zrozumiesz jak bardzo avatar upokarza przeciętnego widza...Współczuję ci ograniczonego światopoglądu
no masz rację nie wiem w sumie jaki jest przeciętny widz...ale jak czytam fw to jestem zawiedziony nikim poziomem naszego społeczeństwa
Animacja jak w Shreku, o niebo lepsza była w Parku Jurajskim nie ma co porównywać.Tania bajeczka dla małych dzieci
Widzę że masz się za bardzo dojrzałego umysłowo człowieka. Mnie współczuc
nie musisz, gdyż nie mam ograniczonego światopoglądu. Współczuj sam sobie
za próbowanie "wznoszenia się ponad przeciętnośc".
Zobaczcie sobie jego profil: "Krzyrzak69" z uporem dążył do wgniecenia
Avatara w ziemię, na dodatek myśli że doprowadził do spadku oglądalności
Avatara w kinach!!! :))))) 100% Trola