7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 824049
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

To jeden z najgorszych filmów jakie kiedykolwiek widziałem! To futurystyczna analogia do wypraw Kolumba tylko, że tym razem wybijane są zmutowane smerfy. To śmiech na sali i stracone 2 i pół godziny! Film to porażka! I nie piszcie, że trzeba lubić takie kino, bo s-f i fantasy to moje ulubione gatunki... Nie piszcie, że trzeba być wrażliwym bo pochylam się często również i nad Pedro Almodóvar'em... To po prostu Baaardzo Drogi Niewypał oprawiony w Świetną Akcje Reklamowo - Promocyjną, fakt faktem z dobrymi efektami specjalnymi... Ogólnie ode mnie 1...

ocenił(a) film na 1
curious

Na usprawiedliwienie tej mojej 1 dla filmu... Człowiek po ogromnej kampanii reklamowo - promocyjnej spodziewa się od filmu czegoś szczególnego, wyjątkowego... Po takiej kampanii przeciętność filmu i stawiane wobec niego oczekiwania spychają go jeszcze niżej...

curious

czułem się poniżony przez Camerona , który na silę wciska mi tak banał. Upokorzył widzów a oni się i tak cieszą

ocenił(a) film na 10
Krzyrzak69

Do "Krzyrzak69" Kogo obchodzi to że zostałeś poniżony?! Za kogo ty sie w
ogóle masz?? Mnie jeszcze żaden film nie upokorzył nawet najgłupszy! chyba
że ten film był o tobie przedstawiając cię w złym świetle?

pielot23

za mało jeszcze wiesz jak osiągniesz to co ja zrozumiesz jak bardzo avatar upokarza przeciętnego widza...Współczuję ci ograniczonego światopoglądu

ocenił(a) film na 6
Krzyrzak69

Może nie przeciętnego, a jak to określił już ktoś "Dojrzałego Widza".

Victor_Fw

no masz rację nie wiem w sumie jaki jest przeciętny widz...ale jak czytam fw to jestem zawiedziony nikim poziomem naszego społeczeństwa

ocenił(a) film na 8
Krzyrzak69

"niski poziom społeczeństwa" tworzą ludzie, tacy jak krzyrzak69 :>

ocenił(a) film na 10
Yoshish

krzyrzak69 swoimi wypowiedziami upokarza wszystkie ssaki i pająki

Yoshish

żywisz do mnie agresję bo nie masz kontrargumentów. wstyd mi za takie osoby jak TY.

ocenił(a) film na 1
Krzyrzak69

Animacja jak w Shreku, o niebo lepsza była w Parku Jurajskim nie ma co porównywać.Tania bajeczka dla małych dzieci

ocenił(a) film na 10
Krzyrzak69

Widzę że masz się za bardzo dojrzałego umysłowo człowieka. Mnie współczuc
nie musisz, gdyż nie mam ograniczonego światopoglądu. Współczuj sam sobie
za próbowanie "wznoszenia się ponad przeciętnośc".

ocenił(a) film na 10
pielot23

Zobaczcie sobie jego profil: "Krzyrzak69" z uporem dążył do wgniecenia
Avatara w ziemię, na dodatek myśli że doprowadził do spadku oglądalności
Avatara w kinach!!! :))))) 100% Trola

pielot23

ja nie myślę ja to wiem . :) dobrze że są takie czujne jednostki jak ja

ocenił(a) film na 1
curious

4.ŁOPATOLOGICZNOŚĆ
Początek filmu:
A: O! Zobacz, to właśnie to o co chodzi nam wszystkim, wszyscy pragniemy tylko tego, liczy się bowiem dla nas zysk i mają to ci tubylcy i my musimy to im zabrać. A ty nam w tym pomożesz.
B: Roger that.