7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 824049
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

lecho zachwyca się Ojcem Chrzestnym, i uważa go za arcydzieło
============================================================ ==========================
Lecho1523

"Genialne aktorstwo,genialna muzyka,kapitalny scenariusz,scenografia,reżyseria ? Każda z tych rzeczy jest w OC 100 razy lepsza niż w tym waszym głupim komercyjnym badziewiu, icansee mam argumenty w tamtym temacie nawet nie musiałem cię jechać bo sam to robiłeś doskonale tu też tak będzie ;-)"
============================================================ ==========================
Ale nie wszyscy uważają ten film za arcydzieło.
Wypoiedziała się niedawno ważna osobistośc forum, dziewczynka którą wszyscy bronią - Diana6echo

"chyba jedynym filmem na którym sromotnie się zawiodłam jest Ojciec Chrzestny, który u mnie oberwał 4/10 i w starej terminologi filmwebowej oznaczało to dokładnie to co oznaczało: poniżej oczekiwań.. oczywiście moich, całkowicie subiektywnych
co ja się naczytałam i nasłuchałam peanów na temat tego filmu
efekt: zbyt wygórowane oczekiwania względem ... no właśnie, względem według mnie bańki mydlanej i rozdmuchanej do rozmiarów eposu tak sztucznego i przerysowanego, że nawet plastik zostałby zawstydzony owym poziomem sztuczności :|
dla mnie film ten jest boleśnie nudny i pierwsza częśc skutecznie mnie odstraszyła od zapoznania się z kontynuacją
lubię kino gangsterskie, ale wolę takie bardziej bry=udne, typu Scarface :)"

diana oceniła:
Ojca Chrzestnego 4/10
Gdyby to napisał któryś z fanów Avatara to z pewnością zostałby obrzucony błotem.
ale lecho puścił to mimo uszu.

Antyfani są żałośni

plantum

Kolejny przykład ich głupoty.

Lecho to akurat taki prostak według którego :
fan = idiota
antyfan = geniusz

I zrobi wszystko by przestrzegać swojego schematu.

ocenił(a) film na 9
kenexgro

nie skarcił diany
nie powiedział że nie zna się na kinie

plantum

I właśnie. Prowokacje antyfanów - jak najbardziej są zabawne (xD). A fan jak coś napisze to automatycznie jest żałosne.

Pewnie nadużywa alkoholu ;-)

ocenił(a) film na 5
kenexgro

Ale wasz schemat różny o 180 stopni jest w porządku bo jest wasz :-)
Hipokryci

ocenił(a) film na 9
rock1979

są ludzie którzy uważają incepcję za słaby film

"Psychoanaliza dla ubogich, a od połowy wieje nudą, choć na ekranie sporo miga.
Do tego te "psychologiczne" gadki i całkowita przewidywalność pomysłu."

"Usnąłem 2 razy w trakcie tego filmu,"

"Incepcja to bardzo dobry film... akcji.
Przeglądając forum tego filmu można się dokopać do różnych opinii jakoby był niesamowicie skomplikowany fabularnie. Nie wiem nad czym tu sie zastanawiać ale jeżeli ktoś lubi sobie życie komplikować to prosze"

po prostu znowu NADMUCHANA BAŃKA DOSKONAŁOŚCI WZIĘŁA GÓRĘ NAD ZDROWYM ROZSĄDKIEM
i ludzie ślepo uwierzyli.... durnie....

ocenił(a) film na 5
plantum

"są ludzie którzy uważają incepcję za słaby film" "można się dokopać"
Z wyjątku robisz regułę i na tym polega twój problem. W kopaniu to akurat jesteś mistrzem.

rock1979

Wy też z wyjątku robicie regułę.

ocenił(a) film na 9
rock1979

wszyscy chcą aby tutaj rozmawiano wyłącznie o słabościach Avatara
wiec ja wam pokarzę że nie wszyscy muszą tańczyć jak im zagracie i oceniać na 10 tylko wskazane filmy

są tacy co odważyli się powiedzieć !NIE! dla ojca chrzestnego oraz innych filmów

program macie wy, nie potrafiąc zaakceptować cudzych opini

ocenił(a) film na 5
plantum

Raczej twoich i kenexgro.

ocenił(a) film na 9
rock1979

bo co?

plantum

Oni mają na to jeden schemat.

"Jeżeli OC ci się nie podobał to znaczy że go nie rozumiesz"

Każdy kto skrytykuje ten film jest zjechany że nie zna się na kinie, że jest głupim dzieciakiem. Dla nich OC to świętość a każda osoba która go skrytykuje to diabeł.
Lecho NIE obrażając Diany postępuje wbrew swojej religii.

rock1979

Nie uważam że każdy antyfan to kretyn a każdy fan to geniusz.