Oceniamy "Avatar" w ocenie od 1 do 10. Ja daję oczywiście 10. Serdecznie zapraszam do oceniania.
7/10. fabuła bez rewelacji. efekty specjalne owszem,ale całość mimo wszystko przereklamowana.
Film fajny ale nie na tyle żeby dostał 10. Ja daje maksymalnie 8/10. Avatar według mnie jest przereklamowany.
4/10 scenariusz słaby, efektów jest przerost, zagrany średnio... szczerze przy Titanicu to jest dnem
Jedni dla lansu, inni z przekory, część dla popisania się (taka hipokryzja) - jest kilka osób, które swoje sceptyczne stanowisko rzeczowo uzasadnił, ale to są wyjątki i generalnie osoby takie pojawiają się na krótko.
"Jedni dla lansu, inni z przekory, część dla popisania się (taka hipokryzja) - jest kilka osób, które swoje sceptyczne stanowisko rzeczowo uzasadnił, ale to są wyjątki i generalnie osoby takie pojawiają się na krótko."
A moze dlatego, ze komus film sie srednio podobal? Czy juz nie moze byc takich opinii? Czy wszyscy mamy sie zachwycac, a komu sie nie podobalo ten troll i traba? No prosze Cie, bez takich. Dla mnie film jest OK (5/10) i co, jestem teraz w waszych oczach kims glupim i zlym? Juz mam dosyc tego naskakiwania fanow Avatara na osoby, ktorym film nie posdobal sie tak samo jak im. Pozdrawiam i mam nadzieje, ze te nagonki wkrotce sie skoncza.
A może cytowany tekst czytaj do końca? Ponad to, gdzie powiedziałem że akurat Ty jesteś "kims glupim i zlym"? Wymieniłem na początku pewne skrajności, natomiast nie uważam nikogo racjonalnego za kogoś gorszego, bo ocenił film niżej niż np. ja. Co do nagonki, to generalnie nie jestem zwolennikiem przepychanek słownych i wiem jak jest to irytujące.
Ja jeszcze się zastanawiam między oceną 7 a 8, obejrzę raz jeszcze na kinie domowym i dam znać jakby co ;D.
"Jedni dla lansu, inni z przekory, część dla popisania się (taka hipokryzja) - jest kilka osób, które swoje sceptyczne stanowisko rzeczowo uzasadnił, ale to są wyjątki i generalnie osoby takie pojawiają się na krótko."
Tak samo dla lansu ludzie mogą dawać równie dobrze wysokie oceny, osoby które tak naprawdę dobitnie uzasadniają swoją pozytywną pojawiają się jeszcze rzadziej bo wystarczy napisać: super 10/10 i do nikogo nie ma pretensji... czepiacie się tylko tych co wystawiają negatywne opinie. Dla mnie nie ma się co rozpisywać mnie film nudził a scenariusz kaleczył uszy i koniec!
A to ciekawe!
Przy Twoim avatarze pojawia się taki tekst- ocenił(a) na :8/10.
To widać duuuuuużą rozbieżność.
I jak to wytłumaczysz?
Pozdrawiam.
Niemniej jednak- nawet uśredniając obie oceny- to wychodzi 4,5/10. To już jest ocena OK.
Masz rację! Ja też dałam 10/10. ( z serduszkiem).
Witam!
I jak? Pomogły moje kciuki?
Ależ pomogły , pomogły - i to nawet bardzo...Ale ile krwi mnie kosztowały ostatnie 2 tygodnie , a szczególnie parę ostatnich dni kiedy musiałem przepisywać w formie zaliczenia przedmiotu ponad 80 stron wyższej , matematyki na czele z jakimiś dystrybuantami przestrzennymi to nie powiem.No ale nareszcie wolność i swoboda!
To super. Gratuluję serdecznie!!
Miałam przeczucie, że będzie dobrze. Naprawdę!! No i nasłałam tez na Ciebie Nasionka Drzewa Dusz. ! :))
Musiały też pomóc.
To się sprawdza ! Mam na myśli pozytywne myślenie. Jest taka teoria w psychologii- teoria pozytywnego myślenia.
Teraz rok do przodu.
Dzięki.Pozytywne a raczej bezstresowe podejście to klucz.No i przede wszystkim te nasionka - normalnie można zaginać czasoprzestrzeń :D
Być może masz rację.
Przy jego nicku ukazuje sie, że ocenił film na 8/10. A tu krzyczy, że 1/10.
Oj niedobrze - trzeba wzmocnić siły kontrwywiadowcze bo infiltracja trolli zaczyna być niebezpieczna....
Działaj Kolego!!
Życzę dobrego wakacyjnego wypoczynku po egzaminacyjnych trudach.
Ja niestety- maszeruję jutro do pracy jak co dzień.
Dobraj nocy.
Ja dałam 6/10. Efekty efektami, ale fabuła moglaby byc znacznie lepsza... Tak jak niektórzy juz tu dobrze napisali, uważam, że film przereklamowany.