w ciągu 10 dni wyświetlania. Super cieszę się ogromnie tym sukcesem, jak najbardziej zasłużonym:)
Ja na razie byłem 1 raz, ale z jaką ekipą 11 osób i tylko dzięki temu, że ich namówiłem to poszli, ale jeszcze się wybiorę:)
ja też namówiłem gości ode mnie i również byli zachwyceni, jeśli chodzi o Avatara to byłem już dwa razy i wybrałbym się jeszcze raz :]
I to jest jedyna obiektywna ocena tego filmu :)
Co seans w każdym kinie ledwo starcza miejsca, a podczas seansu 2 i pół godziny pełnej ciszy na sali:))
Skąd masz te dane? Ja szukam i nie mogę niegdzie znaleźć ile bylo w ten weekend..
krytycy narzekają i bombardują film, biorą się nawet za jego mocne strony jak przekaz czy grafika. Ale, filmy nie są robione dla krytyków, bo jak widać - większości wisi co mają do powiedzenia i na film chodzą! Pójdziesz raz... jeżeli ci się spodoba pójdziesz raz jeszcze - a może nawet razy więcej. Ja byłem 2 i planuje jeszcze 2 w ferie.
Witam. Byłem raz, ale z rodziną;) plus znajomi, ogólnie było 14 osób. A to za sprawą, że ich wszystkich namówiłem na świętach;). Jadę 7 w czwartek znów do IMAX do Katowice. Pozdrawiam fanów;)
Krytycy narzekaja?! Na Rotten Tomatoes srednia od czolowych krytykow wynosi 94%! Narzekaja jedynie osoby, ktore oczekiwaly mrocznego filmu w stylu Aliens czy fabuly w stylu Lyncha, lub po prostu lubia miec zdanie inne niz wiekszosc. Na zadnym zachodnim forum nie widzialem takiej nagonki na ten film jaka panuje na filmwebie, nie wiem czym jest to spowodowane.
A ich prowokacje najwięcej ludzi zobaczy właśnie na tym forum. Dlatego tyle tu siedzą. Chcą być sławni.