7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823934
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Jak w temacie, ale nie chodzi mi o Waszą ekscytacje tym filmem i o to, że go tak wielbicie. Chodzi mi o to, że za każdym gdy ktoś powie coś złego na avatara to od razu jest zadyma. Wyzywanie, jechanie po nich, mieszanie z błotem tylko dlatego, że coś się nie podobało komuś, nawet choćby dał ocene 8/10. Dajcie sobie spokój i wyjdźcie na dwór.

ocenił(a) film na 9
Kehuan

nie dam rady....

jak ktoś mówi coś głupiego to ja nie zamierzam siedzieć bezczynnie, oto co ....

ocenił(a) film na 5
plantum

Co głupiego mówi? Czy to, że komuś nie podobał się dany film oznacza, że jest to człowiek głupi? Zapamiętaj człowieku, nie ma przypadków uniwersalnych, wszystko jednym się podoba, a innym nie. Ja dałem 5/10.

ocenił(a) film na 6
Doktor_Wong

po prostu niech każdy się uspokoi (chodzi mi o dwie strony konfliktu) ;) a przynajmniej się postarajmy :) niech każdy uszanuje zdanie innego, wysłucha co ma do powiedzenia a żyło będzie nam się na pewno lepiej :)

ocenił(a) film na 9
Doktor_Wong

nie zwracałem się do autora tematu

napisałem " jak ktoś mówi " mam na myśli innych antyfanów

zaraz ktoś coś głupiego powie np.: "avatar nie ma fabuły"

i krew mnie zaleje

plantum

"Chodzi mi o to, że za każdym gdy ktoś powie coś złego na avatara to od razu jest zadyma. Wyzywanie, jechanie po nich, mieszanie z błotem tylko dlatego, że coś się nie podobało komuś, nawet choćby dał ocene 8/10."-Nie obrazaj fanow bo nikt z nich cie nie wyzywa... chyba ze plantum

ocenił(a) film na 9
Blue_Best_Avatar

"chyba że plantum"

a co ja jestem? czarna owca? :P
już tak bardzo złagodniałem, bardziej nie potrafię....

plantum

Wszyscy cię już znają , tępy fan avatara który nigdy nie odpuszcza i wielbi Jamesa ponad wszystko :-)

ocenił(a) film na 9
Lecho1523

ja nie wielbię camerona, ja wielbię jego film, tępy ośle....

idź oglądać LOTR...

plantum

"zaraz ktoś coś głupiego powie np.: "avatar nie ma fabuły""
Ależ "Avatar" ma fabułę... tyle że kiepską.

<nie bij>

ocenił(a) film na 9
Shasta

Shasta

jesteś przykładem dobrej rozsądnej osoby.
przynajmniej częściowo doceniasz film.

natomiast nie nienawidzę innych osób, które z powodu "kiepskiej fabuły" stawiają 1/10, albo grymaszą i podają głupawe argumenty. prubuja przeciwdziałac wystawianiu 10/10...

plantum

Pod względem wizualnym film był piękny, niestety fabuła i gra aktorska mnie nie przekonała... a szkoda, bo film miał potencjał. Trochę się rozczarowałam...

Shasta

A kto nie.

użytkownik usunięty
Lecho1523

Oczywiście Lesio po raz 100 oburzony :D puść sobie na uspokojenie ojczulka