7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823727
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Fabuła płytka jak scenariusz Plebanii, gra aktorska tez słabiutka...a juz facet grający dowódce wojska to jakas parodia aktora. Caly film ratują efekty 3D które momentalnie naprawde wbijają w fotel...ale co z tego skoro zaraz czar pryska po kolejnej głupiej akcji... Do rozpuku sie smialem jak na koncu glowny bohater walczyl z dowodca ktory siedzial w swoim megazordzie :)... Moja nic nie znacząca ocena to 3,5/10

ocenił(a) film na 6

Rozje_ałeś mi system tym megazordem :D .....

Wiadomo, że jak jesteś fanem POWER RANGERS heheh to i AVATAR nie przypadł tobie go gustu. Chyba zbyt ciężki klasyk dla Ciebie....

użytkownik usunięty
dalajlapon

klasyk ?? haha...propronuje obejrzec prawdziwe klasyki :)

ocenił(a) film na 9

Tylko czy trzeba było aż zakładać nowy temat? Nie można było tego napisać w jakimś już istniejącym? Bo tekstów takich jak ten było już multum.

użytkownik usunięty
Stilnes

skoro multum to chyba jasne ze nie czytalem ich...tak tylko chcialem napisac moje wrazenia

użytkownik usunięty

Hahahaha ^^ Za megazorda masz u mnie piwo:P

użytkownik usunięty

''Do rozpuku sie smialem jak na koncu glowny bohater walczyl z dowodca ktory siedzial w swoim megazordzie ''

Co w tym śmiesznego. Piszesz tak jakbyś nie oglądał filmów science-fiction.

użytkownik usunięty

a piwko chetnie wypije :) nawet nie jedno

użytkownik usunięty

Może ma specyficzne poczucie humoru;]

użytkownik usunięty

jednym sie podoba innym nie....dla mnie obejrzec go do konca w kinie to bylo wyzwanie

ocenił(a) film na 1

arasz1819 jesteś moim guru, trafiłeś 10/10 ze swoim tematem.

ocenił(a) film na 7

Heh, no pojechałeś z tym megazordem, ale w kwestii fabuły się zgadzam :)

użytkownik usunięty
Davis42

Mysle ze lepszy bylby efekt jakby cameron wzial sie tylko za rezyserie a scenariusz powierzył komus bardziej kompetentnemu... no i glowne role powierzyl komus innemu...

ocenił(a) film na 4

Jaki jest najlepszy lek nasenny?
Wersja dvd Avatara;)

użytkownik usunięty

No, twoja opinia rzeczywiście jest nic nieznacząca, bo za twoje teksty z forum "Księcia Półkrwi" powinieneś zostać zbanowany, prostaku.

Ode mnie dla "Avatara" 9/10