Hahaha ;]
Wiedziałam, że ten denny film spadnie w rankingu, bo był niedawno na 27 ;] Niedługo Avatara prześcignie mój ukochany film Zapach Kobiety :)
Uważam że powinien być na 120-150 miejscu :DD Pozdrawiam wszystkich zaraz zjadących mnie fanow Ava ;d
Naprawdę twoim jedynym zajęciem jest siedzieć na forum i drażnić fanów filmu, którzy chcą podyskutować, pisząc sam do siebie bezsensowne tematy?
Co do rankingu, to ani mnie to ziębi, ani grzeje - i tak będzie mi się podobał. Skoro ten fakt tak cię cieszy, to twoja sprawa - ja mam satysfakcję z pozytywnych zdarzeń, twoją postawę pozostawię bez komentarza, nie będę zniżał się do takiego poziomu.
O ran! Zawiodłem sie spodziewałem sie lepszej animacji i efektów a widać było że ten świat jest sztuczny:/
Zapewne w kinie w 3d to lepiej wygląda i tak nie widać tyle że film w kinę żyje przez krótki czas potem ląduje w Videotekach i ramówkach TV a Avatar pod tym względem nie zachwyca:(
Film taki sobie z głupim rozwiązaniem kwestii uczuć u Navi jak by sie czegoś oryginalnego nie dało wymyślić a do ciekawego świat Pandory, wprowadzony zasadę KKK......... brakło paru milionów?
Jak dla mnie 7/10
Żeby w domu do samozapłonu z podniecenia nie doszło. Jak dla mnie może być
nawet na 1000 miejscu a ja i tak zrobię ci na złość, i obejrzę sobie
jeszcze raz, i jeszcze raz powiem, że jest zaj***** a tego mi nikt nie
odbierze. Więc żyj pomyślnie w świecie rankingów, zdania tych setek
milionów ludzi nie zmienisz - tych co zapłacili grubo ponad 2 miliardy.
Ten post chciałem zadedykować posiadaczom multikont.
Prawda kole w oczy. Nie ranking czyni film, tak samo jak Top Lista muzyki.
No cóż, miłego oglądania "super" serialu CSI i najgorszego filmu Burtona -
Alicji w Kranie Czarów (10/10).
Współczuję Beksińskiemu, z całego serca.
Avatar był już na ~90 miejscu, po usunięciu jedynek z multikont awansował na ósme. Gdyby znowu je usunąć (nikomu z redakcji się już nie chce) wskoczyłby do TOP 20.
no tak, bo wszystkim musi się podobać ten film.. jaaaasne
to jest normalne, że po pewnym okresie szał na coś mega popularnego opada i potem takie filmy lądują w połowie rankingu lub w skrajnych przypadkach, wylatują z niego
mnie trochę razi fakt, że sporo starszych filmów nie jest w rankingu, ale to kwestia cudownej tiwi, która zamiast promować kulturę, daje szity typu tańców z debilami, albo jakieś syfiaste, nieśmieszne polskie seriale, a same filmy dają o godzinach takich i w dniach takich, że lepiej nie mówić..
sobota czy piątek, człek chciałby obejrzeć coś fajnego a tu lipa.. przez pół dnia są powtórki seriali, a wieczorem durne programy
Jeśli chcesz obejrzeć coś fajnego w tv włącz go tak między 12tą a 2gą/3cią w nocy. Powiedzmy we wtorek, środę, czwartek... na jedynce albo dwójce może znaleźć się jakiś ciekawy film. Np. kina rosyjskiego.
ale czy ty czytać umiesz ze zrozumieniem? może ty się obijasz i nie masz nic do roboty, ale niektórzy pracują i nawet studiują
Więc zacznij pisać tak żeby to można było łatwo zrozumieć. Ludzie różnie pracują. Mają nocne zmiany, dzienne zmiany. Zresztą nieważne.
zacznij używać brei która ci chlupie między uszami
większość ludzi jednak pracuje po bożemu o ile nie zauważyłeś i jakoś szkoły i uczelnie też, nie wiedzieć czemu, są ustawione na system dzienny, nie nocny
proste i logiczne
ale jak widać nawet to za trudne jest dla niektórych
rany.. ale to MNIEJSZOŚĆ - kminisz takie pojęcia jak WIĘKSZOŚĆ i MNIEJSZOŚĆ? bo z tego co widzę to nie :|
Nie nie, jesteś w błędzie. Wszystkim MUSI się podobać GODFATHER. Bo to jest
dzieło skończone, człowieku dorośnij, jak ktoś nie szanuje zacnego dzieła
Coppoli to niby jest gówno a nie znawca. Godfather to nie dzieło skończone,
to dobre gangsterskie kino - tylko. Jak tak bardzo płaczecie za rankingiem,
gdzie Hitchcock, gdzie Von Trier, gdzie Bergmann ? Co w Top 10 robi film o
strzelaniu do ludzi, że niby w imię rodziny ?
To są chyba jakieś kpiny, jak się zasłaniacie alternatywnym kinem, to
róbcie to dobrze, bo Ojcu Chrzestnemu trochę daleko do ambitnego kina.
"potem takie filmy lądują w połowie rankingu lub w skrajnych przypadkach,
wylatują z niego"
Ranking jest w sercu mym
Ranking jest dla mnie tym, czym dla żagla jest wiatr
Ranking kompasem mym
Za takie debilizmy powinni wam puszczać Fortepian Szopena 24h.
"Uważam że powinien być na 120-150 miejscu "
Nic prostrzego. Robisz SWÓJ PRYWATNY ranking i masz każdy film na miejcu, które uważasz za słuszne.
"Zapach kobiety" 7/10.
Dla miłośnków filmu "Zapach kobiety" mam fajny dowcip na temat...
"Wiecie dlaczego kobiety się malują i perfumują?
Bo są brzydkie i ŚMIERDZĄ!!!"
że niby są sami fani Ojca Chrzestnego i Scarface? jak możesz tak ich szufladkować! ;)
Nie lepiej rozmawiać o Avatarze (czyli na temat) niż o Zapachu Kobiety? Jestem kobietą, film ten bardzo mi się podoba, nie ze względu na Pacino (którego znam tylko z kilku ról) tylko ze względu na to, że mi się podobał. I już :D
Czy ja was drażnię, drodzy fani? Nie. Mówię tylko jak ja widzę Film Webowy ranking. A widzę dobrze :)
Możemy zrobić ranking tego kto jak bardzo ma w dupie to co ty sadzisz o rankingu filmwebu.
Ja się bezpiecznie ulokuję w okolicy 40 miejsca mania w dupie twojej opinii o filmwebowym rankingu :)
Oh biedny fanie! :((
Czyżbyś nie chciał poznawać opinii i zdań innych? Co tu jeszcze robisz na FW? :(
Właśnie poznawanie opinii umożliwia mi ranking, który jest składowa opinii wszystkich użytkowników filmwebu i jakoś nie wiem co mielibyśmy zyskać na tym, że byłby układany pod jedną osobę.