7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823897
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Miejscie #

ocenił(a) film na 8

Hahaha ;]
Wiedziałam, że ten denny film spadnie w rankingu, bo był niedawno na 27 ;] Niedługo Avatara prześcignie mój ukochany film Zapach Kobiety :)

Uważam że powinien być na 120-150 miejscu :DD Pozdrawiam wszystkich zaraz zjadących mnie fanow Ava ;d

ocenił(a) film na 8
Burton_Fan

Prześcignie - miałam na myśli spadnie w dół :]

Burton_Fan

Naprawdę twoim jedynym zajęciem jest siedzieć na forum i drażnić fanów filmu, którzy chcą podyskutować, pisząc sam do siebie bezsensowne tematy?

ocenił(a) film na 9
Burton_Fan

Polacy kochają Avatara bardziej niż amerykanie :)

ocenił(a) film na 10
Burton_Fan

Co do rankingu, to ani mnie to ziębi, ani grzeje - i tak będzie mi się podobał. Skoro ten fakt tak cię cieszy, to twoja sprawa - ja mam satysfakcję z pozytywnych zdarzeń, twoją postawę pozostawię bez komentarza, nie będę zniżał się do takiego poziomu.

ocenił(a) film na 7
NommaD79

O ran! Zawiodłem sie spodziewałem sie lepszej animacji i efektów a widać było że ten świat jest sztuczny:/

Zapewne w kinie w 3d to lepiej wygląda i tak nie widać tyle że film w kinę żyje przez krótki czas potem ląduje w Videotekach i ramówkach TV a Avatar pod tym względem nie zachwyca:(

Film taki sobie z głupim rozwiązaniem kwestii uczuć u Navi jak by sie czegoś oryginalnego nie dało wymyślić a do ciekawego świat Pandory, wprowadzony zasadę KKK......... brakło paru milionów?

Jak dla mnie 7/10

ocenił(a) film na 9
Burton_Fan

Żeby w domu do samozapłonu z podniecenia nie doszło. Jak dla mnie może być
nawet na 1000 miejscu a ja i tak zrobię ci na złość, i obejrzę sobie
jeszcze raz, i jeszcze raz powiem, że jest zaj***** a tego mi nikt nie
odbierze. Więc żyj pomyślnie w świecie rankingów, zdania tych setek
milionów ludzi nie zmienisz - tych co zapłacili grubo ponad 2 miliardy.

Ten post chciałem zadedykować posiadaczom multikont.

Kolbe

Wzruszyłam się :( chlip chlip

ocenił(a) film na 9
Limonkaa

Prawda kole w oczy. Nie ranking czyni film, tak samo jak Top Lista muzyki.
No cóż, miłego oglądania "super" serialu CSI i najgorszego filmu Burtona -
Alicji w Kranie Czarów (10/10).

Współczuję Beksińskiemu, z całego serca.

ocenił(a) film na 10
Burton_Fan

Avatar był już na ~90 miejscu, po usunięciu jedynek z multikont awansował na ósme. Gdyby znowu je usunąć (nikomu z redakcji się już nie chce) wskoczyłby do TOP 20.

ocenił(a) film na 6
elkociak

no tak, bo wszystkim musi się podobać ten film.. jaaaasne
to jest normalne, że po pewnym okresie szał na coś mega popularnego opada i potem takie filmy lądują w połowie rankingu lub w skrajnych przypadkach, wylatują z niego

mnie trochę razi fakt, że sporo starszych filmów nie jest w rankingu, ale to kwestia cudownej tiwi, która zamiast promować kulturę, daje szity typu tańców z debilami, albo jakieś syfiaste, nieśmieszne polskie seriale, a same filmy dają o godzinach takich i w dniach takich, że lepiej nie mówić..
sobota czy piątek, człek chciałby obejrzeć coś fajnego a tu lipa.. przez pół dnia są powtórki seriali, a wieczorem durne programy

diana6echo

Jeśli chcesz obejrzeć coś fajnego w tv włącz go tak między 12tą a 2gą/3cią w nocy. Powiedzmy we wtorek, środę, czwartek... na jedynce albo dwójce może znaleźć się jakiś ciekawy film. Np. kina rosyjskiego.

_yarek_

Serio piszę.:]

ocenił(a) film na 6
_yarek_

ale czy ty czytać umiesz ze zrozumieniem? może ty się obijasz i nie masz nic do roboty, ale niektórzy pracują i nawet studiują

diana6echo

Więc zacznij pisać tak żeby to można było łatwo zrozumieć. Ludzie różnie pracują. Mają nocne zmiany, dzienne zmiany. Zresztą nieważne.

ocenił(a) film na 6
_yarek_

zacznij używać brei która ci chlupie między uszami
większość ludzi jednak pracuje po bożemu o ile nie zauważyłeś i jakoś szkoły i uczelnie też, nie wiedzieć czemu, są ustawione na system dzienny, nie nocny

proste i logiczne
ale jak widać nawet to za trudne jest dla niektórych

diana6echo

Tia. Pielęgniarki, ratownicy etc. to już nie pracują 'po bożemu'..
dobra.. daj już spokój Diana.

ocenił(a) film na 6
_yarek_

rany.. ale to MNIEJSZOŚĆ - kminisz takie pojęcia jak WIĘKSZOŚĆ i MNIEJSZOŚĆ? bo z tego co widzę to nie :|

diana6echo

Kminie. Nie chce się z tobą kłócić.

ocenił(a) film na 9
diana6echo

Nie nie, jesteś w błędzie. Wszystkim MUSI się podobać GODFATHER. Bo to jest
dzieło skończone, człowieku dorośnij, jak ktoś nie szanuje zacnego dzieła
Coppoli to niby jest gówno a nie znawca. Godfather to nie dzieło skończone,
to dobre gangsterskie kino - tylko. Jak tak bardzo płaczecie za rankingiem,
gdzie Hitchcock, gdzie Von Trier, gdzie Bergmann ? Co w Top 10 robi film o
strzelaniu do ludzi, że niby w imię rodziny ?
To są chyba jakieś kpiny, jak się zasłaniacie alternatywnym kinem, to
róbcie to dobrze, bo Ojcu Chrzestnemu trochę daleko do ambitnego kina.

"potem takie filmy lądują w połowie rankingu lub w skrajnych przypadkach,
wylatują z niego"

Ranking jest w sercu mym
Ranking jest dla mnie tym, czym dla żagla jest wiatr
Ranking kompasem mym

Za takie debilizmy powinni wam puszczać Fortepian Szopena 24h.

ocenił(a) film na 6
Kolbe

:D

ocenił(a) film na 10
Burton_Fan

"Uważam że powinien być na 120-150 miejscu "

Nic prostrzego. Robisz SWÓJ PRYWATNY ranking i masz każdy film na miejcu, które uważasz za słuszne.

"Zapach kobiety" 7/10.

ocenił(a) film na 10
EwaMonika

Dla miłośnków filmu "Zapach kobiety" mam fajny dowcip na temat...

"Wiecie dlaczego kobiety się malują i perfumują?
Bo są brzydkie i ŚMIERDZĄ!!!"

ocenił(a) film na 10
sprocket73

Inna kwestia, dla jakiego faceta ulubionym filmem może być zapach kobiety?

ocenił(a) film na 6
Negative

fanatyka Ala Pacino - zdarzają się tacy

diana6echo

może raczej Chrisa O'Donnelle, fanatyk Ala wybrałby raczej inny przykład

ocenił(a) film na 6
Vimo

że niby są sami fani Ojca Chrzestnego i Scarface? jak możesz tak ich szufladkować! ;)

ocenił(a) film na 8
Burton_Fan

Nie lepiej rozmawiać o Avatarze (czyli na temat) niż o Zapachu Kobiety? Jestem kobietą, film ten bardzo mi się podoba, nie ze względu na Pacino (którego znam tylko z kilku ról) tylko ze względu na to, że mi się podobał. I już :D

Czy ja was drażnię, drodzy fani? Nie. Mówię tylko jak ja widzę Film Webowy ranking. A widzę dobrze :)

ocenił(a) film na 10
Burton_Fan

Możemy zrobić ranking tego kto jak bardzo ma w dupie to co ty sadzisz o rankingu filmwebu.

Ja się bezpiecznie ulokuję w okolicy 40 miejsca mania w dupie twojej opinii o filmwebowym rankingu :)

ocenił(a) film na 8
Negative

Oh biedny fanie! :((
Czyżbyś nie chciał poznawać opinii i zdań innych? Co tu jeszcze robisz na FW? :(

ocenił(a) film na 10
Burton_Fan

Właśnie poznawanie opinii umożliwia mi ranking, który jest składowa opinii wszystkich użytkowników filmwebu i jakoś nie wiem co mielibyśmy zyskać na tym, że byłby układany pod jedną osobę.

ocenił(a) film na 10
Burton_Fan

Ja już się o Avatarze nagadałam tyle, że mnie palce bolą.