7,4 822 tys. ocen
7,4 10 1 822258
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Misja: ignor

ocenił(a) film na 10

Proponuję ignorować każdego trolla i prowokatora, próbującego wprowadzić niepotrzebny zamęt, którego mamy już pod dostatkiem. Albo rozmawiamy do rzeczy i treściwie, albo wcale. Tyczy się to w sporej mierze Lecho1523 lub manypakiao7 (czasami).

Opinie typu:
"Słaby 4/10; Dno; Gówno; Gniot; kicz; zajebisty; arcydzieło; fajny; itd...."

nikogo już nie obchodzą. Czytaliśmy to po milion razy, a dla mnie ciężko to nazwać opinią. Co najwyżej rezultatem opinii. Piszcie pełnymi zdaniami jak Pani w szkole uczyła i używajcie ładnych słów, bo kolacji nie będzie.

I nie jestem fanem Avatara, nie mam zaznaczonego serduszka. Dałem 10/10 bo mniej więcej (9-10) na taką ocenę zasługuje i mu zawyżam, bo inni notorycznie mu zaniżają przez co zaraz wypadnie z top300... Jest filmem kompletnym z obiektywnego punktu widzenia z niedosytem w scenariuszu i lekkiej konwencji. Może się nie podobać, ale docenić by wypadało.

Uziel

Chyba nie wiesz tępaku kim jest troll i prowokator, ale fajnie że jesteś zainteresowany moją osobą i poświęcasz mi nawet tematy ; ).

ocenił(a) film na 10
Lecho1523

No właśnie udowadniasz, że mam rację. Jedno zdanie odpowiedzi + agresja :). Pozdrawiam i żegnam zarazem Trolla. Z Panem już nie porozmawiam... Inny język i poziom.

Uziel

Z debilami dyskutuję w agresywny sposób gdyż tylko na taki oni zasługują ; ). Nie wiesz kim jest troll koleżko.

ocenił(a) film na 10
Lecho1523

Trollowanie (trolling) – antyspołeczne zachowanie charakterystyczne dla forów dyskusyjnych i innych miejsc w Internecie, w których prowadzi się dyskusje.
Trollowanie polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub obrażenia (czego następstwem jest wywołanie kłótni).

Kolejnym postem potwierdzasz Trolling, Koleżko. Więc schowaj sobie tego 'debila' w kieszeń. Za każdym razem gdy sugerujesz, że nie wiem czym jest jakiś termin, okazuje się, że nie masz racji... Pretenderze intelektualny.

użytkownik usunięty
Uziel

Gdzie ja do cholery kogoś obrażałem!!!!????? Widzę, że niedługo chyba będę musiał

Uziel

Miałeś ze mną podobno skończyć ; ) ?

Lecho1523

7. Zabrania się wykorzystywania Serwisu w sposób sprzeczny lub niewłaściwy z jego celem. W szczególności zabrania się umieszczania Treści Użytkownika w tym Profili lub innych treści sprzecznych z Regulaminem, powszechnie obowiązującymi przepisami prawa lub dobrymi obyczajami, w tym treści i zdjęć:
[...]
b) zawierających treści powszechnie uznawane za wulgarne i obraźliwe,
[...]
d) naruszających dobra osobiste lub obrażających godność innych osób,

Regulamin : http://www.filmweb.pl/regulations

Chcesz bana? :)

użytkownik usunięty
Uziel

Jak to kórwa manypakiao7, widziałeś abym na tym forum trollował?

On nie wie co to znaczy troll, prawda go boli.

użytkownik usunięty
Lecho1523

najwyraźniej

ocenił(a) film na 9
Lecho1523

a ty wiesz?

hahahahaha

ocenił(a) film na 10

Odnośnie Trollingu "Jego efektem jest dezorganizacja danego miejsca w Internecie[2], w którym prowadzi się dyskusję i skupienie uwagi na trollującej osobie."

Jak nadużywacie jednolinijkowego czepiania się filmu poprzez stałe wypisywanie, że jest słaby, albo gówniany, albo nic nie wnoszący, mimo wszelkich próśb o uzasadnienie i konstruktywność, to tak - trolujecie i prowokujecie do kłótni w które my naiwnie się wciągamy i poszerzamy Trolling odpowiadając tym samym.

użytkownik usunięty
Uziel

ekhem...gdzie ja tak pisałem? wklej mi link!!

użytkownik usunięty
Uziel

możesz przeszukać całe forum i tak nie znajdziesz

ocenił(a) film na 10
Uziel

szkoda Twojego czasu na to. Nie przekonasz podwórkowych gówniarzy że nieładnie ubliżać staruszkom czy malować graffiti na świeżo odremontowanych kamienicach. Mają coś takiego w sobie taki gen, jak np. takie stojaczki na rogu pod budką z piwem, nie pogadasz z nimi, już lepiej przekonaj gołębia żeby Ci nie srał na balkonie, chyba łatwiej.
Po drugie, uderzyć w stół a nożyce od razu się odzywają.
Co do Twoich tekstów, to piszesz fajnie, jest czasami co poczytać ale gówniarzami (trollami) się nie zajmuj ... nie warto. Jak już co, nie wspomniałeś o kzyzaku69 vel kiaczek20, to dopiero jest palant.

kowalio

Gówniarzem to chyba ty jesteś.

kowalio

A poza tym milcz multikonciarzu.

ocenił(a) film na 10
Lecho1523

no co ja pisałem? czytałeś czy odpowiadasz w pustaka? Nożyce i stół ... nie pisałem do ciebie a ty się odzywasz, widocznie stwierdziłeś, ze to tekst o tobie, więc kiego wacka się irytujesz.
Multikonciarz ... a to dobre

kowalio

Jesteś gówniarzem więc jak możesz innych tak nazywać multikonciarzu ?

Uziel

Piszesz o misji IGNOR, to się do niej zastosuj, a nie odpowiadasz na zaczepki....

użytkownik usunięty
Gotrek09

ignorować ^tego trolla i multikontowca

ocenił(a) film na 10
Gotrek09

Gotrek09 , no niestety mam tendencje do karmienia Trolli, ale spróbuję.

Uziel

Jesteś hipokrytą.

ocenił(a) film na 10
Lecho1523

Masz rację. Jestem hipokrytą, bo jestem człowiekiem... Wychodzi na to że Ty też.
Jest jednak coś co mnie wyróżnia spośród Trolli. Mianowicie, to, że częściej piszę do rzeczy, wy niestety rzadko.

Uziel

"Jestem hipokrytą, bo jestem człowiekiem... "

To ci nie wyszło, tak samo możesz napisać,"jestem debilem bo jestem człowiekiem" przypisz to sobie ; ).

ocenił(a) film na 10
Lecho1523

Jest naukowo udowodnione, że każdy człowiek przejawia objawy hipokryzji, a niemal żaden objaw nie jest stały by nazwać kogoś permanentnym hipokrytą. Dlatego też wszyscy ludzie są hipokrytami, bo każdy przejawia takie objawy.

Tak jak kłamstwo. Wszyscy kłamią i z logicznego punktu widzenia wszystkich można tak nazwać, bo każdy kiedyś skłamał, chociaż raz...

Hipokryzja i kłamstwo nie dotyczą zwierząt. To naturalny element psychiki człowieka.

Uziel

Aha.

ocenił(a) film na 10
Lecho1523

Zawsze do usług. Nie martw się, zażenowanie dotyczy również tylko ludzi : ).

Uziel

Jesteś zażenowany ?

ocenił(a) film na 10
Lecho1523

W zasadzie miałem Ciebie na myśli, ale teraz jestem... Z powodu Twojej niskości.

Uziel

Ale jesteś bystry...

ocenił(a) film na 10
Uziel

Uziel, z całym szacunkiem do Ciebie i Twojej walki o dobre imię filmu, ale za każdym razem, gdy im odpowiadasz - przegrywasz. Nie z powodu argumentów, tylko dlatego, że odpowiadasz.

ocenił(a) film na 10
Canudo

Powoli zawieszam broń bo zaczyna mi być żal poświęconego i zmarnowanego czasu na szarpaninę. Zauważyłem też, że w miejscu gdzie daję mocny argument, poparcie w adresach stron, udokumentowanych faktach niepodważalnych - tam milkną a odpowiadają na krótkie, nic nie wnoszące off-topicowe posty, w sposób agresywny i zaczepny. Bo na tym znają się najlepiej.

Takie pominięte lub wybiórczo potraktowane wypowiedzi z silną argumentacją:
http://www.filmweb.pl/film/Avatar-2009-299113/discussion/Bogaty+scenariusz+i+prz ekaz.+Nie+%C5%BCartuj%C4%99,1578475?page=2 w połowie strony wypunktowane od 1 do 8.

http://www.filmweb.pl/film/Avatar-2009-299113/discussion/Arcydzie%C5%82o+czy+Kic z.+Zapraszam+konstruktywnch,1581178 dwa pierwsze posty (bez ani jednego odzewu hejterów) i wiele innych postów na całej długości gdzie zostawiam kilku akapitowe wypociny po to by jakiś burak napisał, że jestem gimnazjalistą, albo idiotą.. Spoko. Polacy.. Na samym dnie "arcydzieło czy kicz" dałem coś czemu nawet batalion hejterów nie może się postawić, ale też bez większego odzewu, ambitnych jednostek.

Uziel

Może nie chce im się czytać twoich wypocin bo sądząc po tym co reprezentowałeś będą to kolejne bzdury ?

ocenił(a) film na 10
Lecho1523

Dla kogoś tak bzdurnego jak Ty, odnajdującego się w płytkich kłótniach - rzeczowe argumenty mogą być bzdurą. Masz rację, możesz już zniknąć wmawiając sobie, że Twoje zdanie jest istotniejsze od zdania mas i krytyki, których reprezentuję w tych sporach.

Uziel

A co ty jakiś reprezentant ? hahaha

ocenił(a) film na 10
Lecho1523

Ale to było mocne. Fortel 8. erystyki Schopenhauera - Drażnienie przeciwnika. Stosujesz nierzetelne podejście, szykany i arogancję żeby wzbudzić we mnie gniew.. Nie dasz rady, bo to na mnie nie działa. Idź ssać cyca mamy.

Uziel

Już ssałem jak byłem mały, ciebie pewnie karmili sztucznym mlekiem z proszku.

ocenił(a) film na 10
Lecho1523

Słabe. Nie wzbudziłeś we mnie ani salwy śmiechu, ani tym bardziej płaczu. Odpisuję jednak bo chcę zobaczyć do jakich rozmiarów zwęży się okienko dialogu.

Uziel

I prawidłowo, jeśli byś się śmiał lub płakał wynikałoby że jest z tobą coś nie tak ; ).

ocenił(a) film na 10
Lecho1523

Po prostu to było słabe. Z 2 razy może się już śmiałem z Twoich zabawnych odpowiedzi. Z 5 razy, może dlatego, że były to niekompetentne odpowiedzi, no, ale płakać mi się nie zdarzyło. Wciąż moje okno jest dłuższe niż przeciętna miara penisa hmm.. A do końca tak daleko.

Uziel

To jak krótkiego masz penisa lepiej zachowaj dla siebie ; ).

ocenił(a) film na 10
Lecho1523

A tak pouczasz na temat czytania ze zrozumieniem... 'Przeciętna miara penisa.' Moja by Ci jelita przeprostowała.

Uziel

http://zabawowo.blox.pl/resource/facepalm.jpg

Tak to jest gdy zaczynasz tylko myśleć podręcznikowo, brak ci własnego rozumu, avatar i wikipedia wyprały ci mózg.

ocenił(a) film na 10
Lecho1523

Podręcznikowy penis ma 14,5 co jest dla Ciebie wyzwaniem nie do osiągnięcia : D. Nie wiem zaś co podręcznikowe myślenie w Twojej wypowiedzi miało wspólnego z moją wypowiedzią. Ale nawet mnie to nie obchodzi ^^'. Nic mądrego i tak nie masz w zwyczaju do przekazania.

Uziel

"Podręcznikowy penis ma 14,5 co jest dla Ciebie wyzwaniem nie do osiągnięcia : D"

Nie wszyscy mają takie wyzwania jak ty ; ).

ocenił(a) film na 10
Lecho1523

Ciekawe jakiego miał Jake Sully jako awatar Na'vi...

ocenił(a) film na 10
Canudo

A skąd pomysł, że w ogóle mają wacki :D? Może tymi ogonami majstrują bachory :D

ocenił(a) film na 10
Lecho1523

Wiem. Twoim wyzwaniem jest 10cm. Posiadaczu mikro penisa.

ocenił(a) film na 9
Uziel

dobra skończ już...