Proponuję ignorować każdego trolla i prowokatora, próbującego wprowadzić niepotrzebny zamęt, którego mamy już pod dostatkiem. Albo rozmawiamy do rzeczy i treściwie, albo wcale. Tyczy się to w sporej mierze Lecho1523 lub manypakiao7 (czasami).
Opinie typu:
"Słaby 4/10; Dno; Gówno; Gniot; kicz; zajebisty; arcydzieło; fajny; itd...."
nikogo już nie obchodzą. Czytaliśmy to po milion razy, a dla mnie ciężko to nazwać opinią. Co najwyżej rezultatem opinii. Piszcie pełnymi zdaniami jak Pani w szkole uczyła i używajcie ładnych słów, bo kolacji nie będzie.
I nie jestem fanem Avatara, nie mam zaznaczonego serduszka. Dałem 10/10 bo mniej więcej (9-10) na taką ocenę zasługuje i mu zawyżam, bo inni notorycznie mu zaniżają przez co zaraz wypadnie z top300... Jest filmem kompletnym z obiektywnego punktu widzenia z niedosytem w scenariuszu i lekkiej konwencji. Może się nie podobać, ale docenić by wypadało.
Nii.. Chcę zobaczyć minimalne konto dialogowe... Ten temat i tak jest off topicem więc można tu pisać cokolwiek. W sumie większość z nich robi to w każdym innym temacie.
W ostatni weekend mówiłeś mi że cie ryj i gardło bolało, więc raczej jest więcej ; ) Nie mierz wszystkich swoją miarą.
W ostatni weekend się jeszcze nie znaliśmy, bejbe. Już nie pamiętasz chłopców z którymi sypiasz. Rozpustnik.
Nie wykręcaj się ; ) spotkałem cie w pociągu i lada moment już robiłeś swoje, potem powiedziałeś ze jesteś Uziel z fw.
Opisz mnie. Myślę, że pomyliłeś mnie z własnym starym :-). Miał szczodrego wąsa, prawda :D?
Rozmowa niemal dobiega końca, bo okna się nie zwężają.
to już wiem skąd u ciebie dążenie do bycia wielkim krytykiem
masz syndrom małego.....
No i na dążeniu u niego się zakończy : D. Żeby być krytykiem (już niekoniecznie wielkim). To trzeba czasami uargumentować pogląd, a nie tylko go przedstawić. Dalej czekam na odpowiedź dlaczego Harry Potter miał lepsze zdjęcia niż Avatar.
"masz syndrom małego....."
To widocznie moje partnerki muszą mieć coś ze wzrokiem ; ).
"Dalej czekam na odpowiedź dlaczego Harry Potter miał lepsze zdjęcia niż Avatar."
To czekaj, są rzeczy które są oczywiste bez żadnych wzmianek.
"To widocznie moje partnerki muszą mieć coś ze wzrokiem ; )."
takk, muszą nosić lupę
Żadna z nich nie miała nic przy sobie a tym bardziej na sobie ; ).
http://img403.imageshack.us/img403/6060/beztytuuwb.jpg
"To czekaj, są rzeczy które są oczywiste bez żadnych wzmianek."
Jak to, że jesteś pozbawionym elementarnej wiedzy, samozwańczym krytykiem filmowym na poziomie 60cio letniej Krysi oglądającej 'Na wspólnej'.
"Jak to, że jesteś pozbawionym elementarnej wiedzy, samozwańczym krytykiem filmowym na poziomie 60cio letniej Krysi oglądającej 'Na wspólnej'. " :O
"wszyscy trolle:D"
grupa trzymająca władzę
http://www.youtube.com/watch?v=gx-85hVs9aM#t=4m13s
Uziel jest kryptotrollem. Boi się bata opinii społecznej. Nie stać go na coming out, ale to zrozumiałe z uwagi na poziom tolerancji dla inności na tym forum.
Wrong. Wy wszyscy jesteście kryptotrollami. Ja mogę się przyznać, do bywania trollem ;].
To co napisałeś to też trolling. Każdy czasami trolluje, ale mało kto napisze coś wartościowego. A ten temat jest do pier.dolenia od rzeczy by w innych było tego mniej. Ot co.