7,4 822 tys. ocen
7,4 10 1 822258
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Misja: ignor

ocenił(a) film na 10

Proponuję ignorować każdego trolla i prowokatora, próbującego wprowadzić niepotrzebny zamęt, którego mamy już pod dostatkiem. Albo rozmawiamy do rzeczy i treściwie, albo wcale. Tyczy się to w sporej mierze Lecho1523 lub manypakiao7 (czasami).

Opinie typu:
"Słaby 4/10; Dno; Gówno; Gniot; kicz; zajebisty; arcydzieło; fajny; itd...."

nikogo już nie obchodzą. Czytaliśmy to po milion razy, a dla mnie ciężko to nazwać opinią. Co najwyżej rezultatem opinii. Piszcie pełnymi zdaniami jak Pani w szkole uczyła i używajcie ładnych słów, bo kolacji nie będzie.

I nie jestem fanem Avatara, nie mam zaznaczonego serduszka. Dałem 10/10 bo mniej więcej (9-10) na taką ocenę zasługuje i mu zawyżam, bo inni notorycznie mu zaniżają przez co zaraz wypadnie z top300... Jest filmem kompletnym z obiektywnego punktu widzenia z niedosytem w scenariuszu i lekkiej konwencji. Może się nie podobać, ale docenić by wypadało.

ocenił(a) film na 10
plantum

Nii.. Chcę zobaczyć minimalne konto dialogowe... Ten temat i tak jest off topicem więc można tu pisać cokolwiek. W sumie większość z nich robi to w każdym innym temacie.

Uziel

W ostatni weekend mówiłeś mi że cie ryj i gardło bolało, więc raczej jest więcej ; ) Nie mierz wszystkich swoją miarą.

ocenił(a) film na 10
Lecho1523

W ostatni weekend się jeszcze nie znaliśmy, bejbe. Już nie pamiętasz chłopców z którymi sypiasz. Rozpustnik.

Uziel

Nie wykręcaj się ; ) spotkałem cie w pociągu i lada moment już robiłeś swoje, potem powiedziałeś ze jesteś Uziel z fw.

ocenił(a) film na 10
Lecho1523

Opisz mnie. Myślę, że pomyliłeś mnie z własnym starym :-). Miał szczodrego wąsa, prawda :D?

Rozmowa niemal dobiega końca, bo okna się nie zwężają.

ocenił(a) film na 9
Lecho1523

dlaczego sie uśmiechasz?

plantum

Śmiech to zdrowie.

ocenił(a) film na 9
Lecho1523

to już wiem skąd u ciebie dążenie do bycia wielkim krytykiem

masz syndrom małego.....

ocenił(a) film na 10
plantum

No i na dążeniu u niego się zakończy : D. Żeby być krytykiem (już niekoniecznie wielkim). To trzeba czasami uargumentować pogląd, a nie tylko go przedstawić. Dalej czekam na odpowiedź dlaczego Harry Potter miał lepsze zdjęcia niż Avatar.

plantum

"masz syndrom małego....."

To widocznie moje partnerki muszą mieć coś ze wzrokiem ; ).

"Dalej czekam na odpowiedź dlaczego Harry Potter miał lepsze zdjęcia niż Avatar."

To czekaj, są rzeczy które są oczywiste bez żadnych wzmianek.

ocenił(a) film na 9
Lecho1523

"To widocznie moje partnerki muszą mieć coś ze wzrokiem ; )."

takk, muszą nosić lupę

plantum

Żadna z nich nie miała nic przy sobie a tym bardziej na sobie ; ).

http://img403.imageshack.us/img403/6060/beztytuuwb.jpg

ocenił(a) film na 9
Lecho1523

kochasz mnie, prawda?

bo jaki inny kretyn trzymałby moje zdjęcie.

plantum

Ten link już mam dawno, zdjęć nie trzymam.

ocenił(a) film na 10
Lecho1523

"To czekaj, są rzeczy które są oczywiste bez żadnych wzmianek."

Jak to, że jesteś pozbawionym elementarnej wiedzy, samozwańczym krytykiem filmowym na poziomie 60cio letniej Krysi oglądającej 'Na wspólnej'.

Uziel

"Jak to, że jesteś pozbawionym elementarnej wiedzy, samozwańczym krytykiem filmowym na poziomie 60cio letniej Krysi oglądającej 'Na wspólnej'. " :O

ocenił(a) film na 9
Lecho1523

" :O "

ok, zostań w takiej pozycji.
czekaj tylko wyjmę go ze spodni

ocenił(a) film na 10
plantum

Haha. Thumb Up, Plantum.

ocenił(a) film na 9
Uziel

może to na mistrzów damy?

plantum

Do zrobienia tobie minetki musiałbym być w takiej pozycji ":P".

ocenił(a) film na 10
Lecho1523

O kurcze ale z Was wszyscy trolle:D

ocenił(a) film na 9
salvorin

"wszyscy trolle:D"

grupa trzymająca władzę

http://www.youtube.com/watch?v=gx-85hVs9aM#t=4m13s

ocenił(a) film na 10
Uziel

Miałeś ignorować trolle a sam trollujesz

radom_s

Uziel jest kryptotrollem. Boi się bata opinii społecznej. Nie stać go na coming out, ale to zrozumiałe z uwagi na poziom tolerancji dla inności na tym forum.

ocenił(a) film na 10
xandani

Wrong. Wy wszyscy jesteście kryptotrollami. Ja mogę się przyznać, do bywania trollem ;].

ocenił(a) film na 10
radom_s

To co napisałeś to też trolling. Każdy czasami trolluje, ale mało kto napisze coś wartościowego. A ten temat jest do pier.dolenia od rzeczy by w innych było tego mniej. Ot co.

Uziel

Arcydzieło