Nigdy o nim nie słyszałem,może to dziwne,ale to prawda.Ponoć była chyba starsza wersja tego filmu,o czym dokładnie opowiada ?
To film science fiction opowiadający o tym jak Larry, musi wybrać pomiędzy Chuckiem a owcą w których się zakochał, cała akcja dzieje się w latach 2206-2207. Dlatego jest to dramat science fiction.
bardzo śmieszne,ubaw po pachy,ale ja pytam poważnie.Książka tego była? Bo nie wiem czemu nie którzy piszą,och wielki powrót itd. Nie wiem,ale ja się tym filmem na razie nie zachwycam.Bo nie ma czym.A nie którzy już mu przepowiadają rekordowe liczby Oscarów heh.Dlatego pytam z ciekawości czy była jakaś stara wersja tego czy książka? Nie powiem trochę mnie to zainteresowało,tym bardziej,że reżyserem ma być Cameron,mój ulubiony od razu po Ridley'u Scotcie reżyser filmów sci-fi.
Nie było żadnej książki - to autorski projekt Jamesa Camerona, ale po sieci krąży stara wersja scenariusza z 95 roku. Poza tym film jest technologiczną rewolucją, ma być pierwszym poważnym filmem kręconym w 3D, a na dodatek powrotem prawdopodobnie najlepszego reżysera kina akcji w historii, który ma przy okazji na koncie najbardziej kasowy film w historii. Chyba wystarczy, aby wokół filmu było dosyć głośno, nawet wtedy, gdy nie ma ani jednego zdjęcia.