7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 824125
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

film nie jest nawet w polowe tak dobry jaki byc powinien !.A efekty specjalne w cale nie sa takie swietne bo juz lepsze widzialem we Wladcy i w Matrixie !.

ocenił(a) film na 1
lavrenzo84

dokłądnie gniot 1/10

lavrenzo84

Zgadzam się ale zmień ocenę.

ocenił(a) film na 9
Lecho1523

zacznijmy od tego, po cholerę odpowiadasz prowokatorowi?

ocenił(a) film na 1
plantum

dlaczego Ty jesteś tak tempy ? że co każdy kto ma negatywną opinie na temat tej bajki to prowokator ?

ocenił(a) film na 9
UPADLY_WIDZ

negatywna opinia to lep na hejterów,
ty nawet nie zauważyłeś że koleś postawił 8/10 i sobie drwi z antyfanów takich jak ty :)

ocenił(a) film na 1
plantum

moze mu sie popie@@@@ tak jak tobie, Ty miales dac 2 a wcislo Ci sie 9..

ocenił(a) film na 9
UPADLY_WIDZ

"Tylko idioci widzą w tym filmie wady"
to twoje słowa,

tobie ręka się omsknęła przy stawianiu dziesiątki.

ocenił(a) film na 1
plantum

to nie moje slowa pacanie, ja to tylko niefortunnie skopiowalem , synu hydranta i moto pompy

ocenił(a) film na 8
plantum

I tak wlasnie zaczyna sie dyskusja z nerwowymi ludzmi ktorzy beda bronic ten sredniej klasy film za wszelka cene i wszystkimi sposobami !.

Dalem filmowi 8 i uwazam ze jest to bardzo niska ocena jak na oczekiwania ktore mialem co do tego filmu !.Przed premiera i przed trailerami bylem gotow dac 11\10 bo tak wlasnie wplynely na mnie reklamy i zapowiedzi.

Uwazam ze ten film nie zasluguje na bycie klasykiem i wielkim hitem i nigdy nie zrozumiem tego fenomenu !.Skoro juz lepsze efekty specjalne widzialem w wielu innych filmach.
Heyy wkoncu AVATAR byl reklamowany jakos najwieksze dzielo techniki komputerowej i gdzie to jest ja sie pytam!?.Chyba sobie zartuja i jaja robia z takich ludzi jak ja.Technologicznie film w cale nie jest taki swietny a fabularnie jest sredniakiem wiec w zasadzie co go tak naprawde ratuje hmm ?.
Osobiscie uwazam ze prawdziwy film nowej generacji bedzie dopiero hobbit bo tam naprawde bedzie widac swietne efekty!.

ocenił(a) film na 8
lavrenzo84

Po części się z Tobą zgadzam. Film jest przereklamowany to fakt, fabuła smętna i oklepana. Mimo to film robi wrażenie. Zasługuje na 7/10, ale ocenę podciągam ze względu, i tu się z tobą kompletnie nie zgadzam, na efekty specjalne, które robią kolosalne wrażenie. Spójrz na płonące i walące się drzewo, wybuchy, sposób w jaki poruszają się mechy. Naprawdę to robi wrażenie, a wiem co mówię. Reszta leży i kwiczy. Strasznie narzekasz na Avatara, a oceniłeś go na 8/10 i dodałeś do ulubionych. Coś tu jednak nie gra...

ocenił(a) film na 8
_illusion_

wszystko jest wporzadku zapewniam !.