A mnie się bardzo podobało :) Ten film to nie tylko świetne efekty, ale także niezła fabuła - wreszcie jakiś film, który przekazuje coś sensownego. Jeśli lubicie filmy, w których głównym tematem jest bezsensowna strzelanina i walka - to nie dla was.
Jedyny feler to napisy - skoro można ten film obejrzeć w 3D to powinien być przynajmniej lektor - czytając napisy nie mogłam poczuć efektu 3D, no chyba że akurat nic nie mówili ;)
No i jeszcze ten mały ekran - uważan, że filmy 3D warto golądać jedynie na ekranach do tego przystosowanych (IMAX) - bo ma się wrażenie, że ramy ekranu ograniczają ten film :/
Ale poza tym warto obejrzeć ten film choćby w wersji normalnej :)
Dokładnie. Nie damy się zmanipulować kłamcom którzy mówią że fabuła jest słaba. Bo prawdy, nikt nie obali.
Obrażanie mnie nic nie da. Nie jest jeszcze za późno. Jest jeszcze czas na porzucenie kłamstw i przyznanie prawdy. Liczę że ci się uda. Powodzenia ;)
4.ŁOPATOLOGICZNOŚĆ
Początek filmu:
A: O! Zobacz, to właśnie to o co chodzi nam wszystkim, wszyscy pragniemy tylko tego, liczy się bowiem dla nas zysk i mają to ci tubylcy i my musimy to im zabrać. A ty nam w tym pomożesz.
B: Roger that.
Nie umiejętność przyznania prawdy jest typowa dla ludzi twojego pokroju. Na szczęście jest jeszcze na tym forum elita która wie że avatar jest rewelacyjny / to arcydzieło.