7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 824049
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

A mnie się bardzo podobało :) Ten film to nie tylko świetne efekty, ale także niezła fabuła - wreszcie jakiś film, który przekazuje coś sensownego. Jeśli lubicie filmy, w których głównym tematem jest bezsensowna strzelanina i walka - to nie dla was.

Jedyny feler to napisy - skoro można ten film obejrzeć w 3D to powinien być przynajmniej lektor - czytając napisy nie mogłam poczuć efektu 3D, no chyba że akurat nic nie mówili ;)
No i jeszcze ten mały ekran - uważan, że filmy 3D warto golądać jedynie na ekranach do tego przystosowanych (IMAX) - bo ma się wrażenie, że ramy ekranu ograniczają ten film :/

Ale poza tym warto obejrzeć ten film choćby w wersji normalnej :)

monika2105

Popieram, film jest rewewlacyjny w całości. :) Po prostu Cameron stworzył coś pięknego :D

martwakiszka

Dokładnie. Nie damy się zmanipulować kłamcom którzy mówią że fabuła jest słaba. Bo prawdy, nikt nie obali.

ocenił(a) film na 5
kenexgro

Gdyby była dobra to nie byłoby czego obalać

rock1979

Głupie teorie psycho-anty-fanów także nie są nam straszne.

kenexgro

Również głupie teorie "psycho-fanów" nie są nam straszne xD. Ode mnie 7/10, film dobry

BarEET

Akurat teraz parodiowałem Lecho1523 ;D

kenexgro

To chyba nie wiesz człowieku co to parodia :o.

Lecho1523

Przyznaj się do błedu a nie wymyślasz głupoty. Prawdy nie oszukasz ;p

kenexgro

Zmieniłeś się w debila. Ahh ty już nim byłeś to teraz jesteś mega debilem.

Lecho1523

Obrażanie mnie nic nie da. Nie jest jeszcze za późno. Jest jeszcze czas na porzucenie kłamstw i przyznanie prawdy. Liczę że ci się uda. Powodzenia ;)

ocenił(a) film na 1
kenexgro

4.ŁOPATOLOGICZNOŚĆ
Początek filmu:
A: O! Zobacz, to właśnie to o co chodzi nam wszystkim, wszyscy pragniemy tylko tego, liczy się bowiem dla nas zysk i mają to ci tubylcy i my musimy to im zabrać. A ty nam w tym pomożesz.
B: Roger that.

sperminator

Nie umiejętność przyznania prawdy jest typowa dla ludzi twojego pokroju. Na szczęście jest jeszcze na tym forum elita która wie że avatar jest rewelacyjny / to arcydzieło.

ocenił(a) film na 5
kenexgro

Elita ahahahahahaa