Nareszcie się trochę uspokoiło. W końcu to wygląda jak forum innych filmów. Ludzie piszą mneij, nie jarają się itp. Tak powinno być cały czas a nie dopiero pol roku po premierze...
Nie zmienia to faktu że nie znając twórczości A.Burgesa wycierasz sobie mordę "mechaniczną pomarańczą"...:P
Ciekawe co ty o niej powiesz? ty jesteś żałosny buc cwaniakujacy na forum. To ty dopuszczasz się gwałtu na świętosciach kina a nie ja.
ciekawe co nazywasz świętością kina? sposób w jaki sposób Kubrick spłaszczył i sprofanował jedną z najważniejszych powieści XX wieku? zastanów się proszę nad sobą. W tym momencie jedziesz pozą i snobizmem na kilometr.
oi!
haha, dzieciaku...dobre, za to masz u mnie piwo ;) może i się kompromituję, ty za to skompromitowałeś się już dawno...:D
odpowiedz mi tylko na jedno pytanie mój ty znawco i koneserze...która wersja pomarańczy? A czy R?
chyba że to pytanie przerasta twoje możliwości, wtedy zrozumiem jak nie odpowiesz :)
Sie zastanawiam gdzie podziały się trolle w stylu Petrogejuszek, maxior i ObiWanKenobi444. Kiedyś było ich pełno a teraz czasem smutno bez ich trollerskich prostych wypowiedzi.
"W końcu to wygląda jak forum innych filmów"
to forum nie będzie normalne, dopóki ty tu jesteś, Janku....
Sie zastanawiam gdzie podziały się trolle w stylu Petrogejuszek, maxior i ObiWanKenobi444. Kiedyś było ich pełno a teraz czasem smutno bez ich trollerskich prostych wypowiedzi.
za to ty od komputera nie odchodzisz