7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823897
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Nareszcie!

ocenił(a) film na 3

Nareszcie się trochę uspokoiło. W końcu to wygląda jak forum innych filmów. Ludzie piszą mneij, nie jarają się itp. Tak powinno być cały czas a nie dopiero pol roku po premierze...

ocenił(a) film na 1
Alex_Tyler

zmień ocene na 1 , bo inaczej petrogerjusz wróci i Ci wpierdoli

ocenił(a) film na 3
Alex_Tyler

Nie zmienia to faktu że nie znając twórczości A.Burgesa wycierasz sobie mordę "mechaniczną pomarańczą"...:P

ocenił(a) film na 3
Elmo_Is_Dead

Ciekawe co ty o niej powiesz? ty jesteś żałosny buc cwaniakujacy na forum. To ty dopuszczasz się gwałtu na świętosciach kina a nie ja.

ocenił(a) film na 3
Alex_Tyler

ciekawe co nazywasz świętością kina? sposób w jaki sposób Kubrick spłaszczył i sprofanował jedną z najważniejszych powieści XX wieku? zastanów się proszę nad sobą. W tym momencie jedziesz pozą i snobizmem na kilometr.
oi!

ocenił(a) film na 3
Elmo_Is_Dead

Elmo skończ dieciaku jeden bo się kompromitujesz.

ocenił(a) film na 3
Alex_Tyler

haha, dzieciaku...dobre, za to masz u mnie piwo ;) może i się kompromituję, ty za to skompromitowałeś się już dawno...:D
odpowiedz mi tylko na jedno pytanie mój ty znawco i koneserze...która wersja pomarańczy? A czy R?
chyba że to pytanie przerasta twoje możliwości, wtedy zrozumiem jak nie odpowiesz :)

użytkownik usunięty
Alex_Tyler

Uff, oddycham lepiej po Twych słowach

ocenił(a) film na 3

Sie zastanawiam gdzie podziały się trolle w stylu Petrogejuszek, maxior i ObiWanKenobi444. Kiedyś było ich pełno a teraz czasem smutno bez ich trollerskich prostych wypowiedzi.

ocenił(a) film na 9
Alex_Tyler

"W końcu to wygląda jak forum innych filmów"

to forum nie będzie normalne, dopóki ty tu jesteś, Janku....

plantum

Sie zastanawiam gdzie podziały się trolle w stylu Petrogejuszek, maxior i ObiWanKenobi444. Kiedyś było ich pełno a teraz czasem smutno bez ich trollerskich prostych wypowiedzi.

za to ty od komputera nie odchodzisz

ocenił(a) film na 9
brk91

" ty od komputera nie odchodzisz "

Stosuję Blitzkrieg. Gdy wszyscy dłubią w nosie ja rzucam się na forum ze zdwojoną siłą. (Może dlatego sprawiam wrażenie takiego tłoku)

A potem czekam kilka godzin i zbieram owoce swojej pracy ;-)