Zdecydowanie najlepsza kreacja to Pułkownik Quaritch i jest to powszechna opinia wsrod wiekszosci osob z ktorymi rozmawialem, a bylo ich wiele . ..
Popieram, do kwadratu! I nie rozumiem ludzi piszących o Quarrichu ,,założę się, że bił żonę bo zupa była za słona'' xD xD xD.
Kompletnie się nie zgadzam. Wg mnie ten pułkownik był zupełnie niemrawym czarnym charakterem, o którym wkrótce zapomnę. Taki Joker w Batmanie, nieważne czy Nicholson czy Ledger, to czarny charakter z krwi i kości, bezlitosny i przebiegły, o którym się nie zapomina. A Quaritch? Nie wiem co mam napisać. Chciwy na kasę żołnierz. Nic innego nie przychodzi mi do głowy.
A ja tu sie nie zgodze, Quaritch zagral swietnie, postac 'czarnego harakteru" zagrana naprawde niezle.
Co do Jokera to juz wogole :P. ledger zagral wysmienice i prawde powiedziawszy dla jego roli ogladalem batmana.
ps. Neytiri tak jest postacia numero uno :)
Również się nie zgodzę. Świetna gra Stephen'a Lang'a dała tej postaci naprawdę charakter. Myślę, że tak szybko ludzie nie zapomną o tej postaci, ale nie mi to oceniać, czas pokaże.
Zoe też zagrała świetna rolę. Sam się nie postarał aż tak bardzo.