od pół roku widuję osoby które zaczęły ocenianie raptem dzień wcześniej.
czy to nie wydaje się wam podejrzane? :>
Nie??? Gdyż jakbyś nie zauważył był poważny update jakiś czas temu i zmiana design strony i niestety ludzie, którzy wcześniej oceniali filmy, utracili swoje oceny i muszą to robić od początku.
" niestety ludzie, którzy wcześniej oceniali filmy, utracili swoje oceny i muszą to robić od początku."
szatę wprowadzili w tym roku, a ja mam oceny z zeszłego
zrozumiałbym gdyby ktoś zaczął ocenianie tydzień wcześniej, miesiąc wcześniej - no ale TEGO SAMEGO DNIA?
skąd taki pośpiech? żeby nie wyjść na niedoświadczoną osobę? a może dopiero zaczyna przygodę z kinem?
A dla mnie na tyle wart ,że zamówiłem wersję blu-ray o 16 min dłuższą za 200 zł... i teraz nastepi 1000 wpisów jaką to ja głupote zrobiłem i że się nie znam...Moja kasa, moje oglądanie,moja przyjemność. " widziałeś dziewczyne Marka? ale rudzielec...co on w niej widzi? pyta Mietek kolegi...ano niewiem, ale napewno coś, bo samochód jej na urodziny kupił, i chce ją o ręke poprosić..."
Kolejny przykład że jesteś tak głupi że musisz coś napisać nawet jak nie ma to sensu, fajnie się dowartościować ?
po raz kolejny zwyciężam ze stereotypem :]
biedny Pogromca_Troli siedzi sam w kącie
jestem z ciebie dumny lecho, a już się spodziewałem że się tam pojawisz i zaczniesz pier* :]
a moim zdaniem jest to bardzo wzruszający film z głęboką fabułą i wspaniałym scenariuszem