Każdy tak to zachwala , lecz 0 w nim fabuły
nic ciekawego
Wynudziłem się
Typowe kino rozrywkowe=rozrywka, a nie myslenie o co w tym filmie chodzi...Fabuła jest prosta jak jebanie to tylko jedna z wielu zalet filmu...
Zero fabuły to tylko pewne uproszczenie. Zobacz sam: "mogę ci milion takich filmów podać" - napisałeś to w odpowiedzi do mnie. Nie sądzę, aby starczyło Panu życia na obejrzenie miliona filmów. To także uproszczenia. Wszyscy stosujemy uproszczenia.
Więc tak, jest fabuła. Ale jednocześnie jest bardzo sztampowa - jakby w ogóle nad nią nie pracowali. Przynajmniej według Pana Kondzio969, tak myślę.
dokarmiasz trolla,
a przecież kogoś kiedyś pouczałaś że w takich wątkach nie ma nic ciekawego więc lepiej nie wchodzić
wiec po cholere tam się wpisujesz ?
ja tu mowie o naszym wspólnym znajomym - krzyżaku87
jego wątek puściłem mimo uszu, a ty?
Pozwól że odpowiem za kondzia plantumku.
W dzieciństwie często tak na Ciebie wołano, odbiło się to na Twojej psychice, zostawiło tak głęboki ślad w podświadomości że czasami mimowolnie używasz tego określenia w stosunku do innych osób. Sam nie wiesz dlaczego tak robisz tak samo jak nie wiedziałeś dlaczego na Ciebie tak wołano.
Ps. Nie dziękuj
PO prostu fani Avatara mają umysły cienkie jak dupa węża i takie byle gówno starczy by ich zadowolić ... innego wytłumaczenia nie ma ...Ave wymagający i jak , że mądry na rodzie , który w internecie tylko umie wyzywać i oczerniać ,... Brawo Plantum....
Jakoś brak fabuły w innym filmie nie przeszkadza tobie, to możesz mi powiedzieć, po co się tak popisujesz?
Głębia kolorów i za to należy dać 10 ? Głębia kolorów to była w Czasie Apokalipsy. Tutaj w porównaniu z tamtym jest słabo.