7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 824093
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Widzę , że chcą zrobić następne części . PO CO? To nie ma sensu ... Widziałam ten film
dwa razy - dwa razy w kinie . Mogłoby się zakończyć już na rozwaleniu drzewa , ale NIE .
Chcą to ciągnąć ..
Film naprawdę daje kopa pod względem efektów specjalnych , ale pomysł zerżnięty z
Pocahontas , nie sądzicie ? Nie są to moje słowa , nie przypisuję sobie ich , ale zgadzam
się z nimi w stu procentach .
Błagam , nie katujcie mnie i skończcie już na drugiej części , jeżeli musicie .

iiiziii

toć Cameron pokazał że można wykonać niezły sequel (Terminator 2)

dajmy mu szansę

ocenił(a) film na 4
Fuck_Tyler.com

Ehh.. No dobrze . Ale z drugiej strony... Jak dla mnie już jedynka okazała się niewypałem . Jednak obiecuję tutaj , sprawdzić drugą część w kinie , po czym zaprezentować opinię w tym temacie .

ocenił(a) film na 10
iiiziii

Znowu ta Pocahontas...

NommaD79

ludzie

ocenił(a) film na 10
iiiziii

Mogę się założyć że Avatar 2 i 3 będzie kopać tyłek. Ja czekam na te filmy jak na żadne inne, bo przynajmniej mam pewność że Cameron fuszery nie odstawi. Nie wiem, co wy ludzie macie do sequeli. Sequele mogą być dobre, a nawet i lepsze. Nie muszą, ale mogą! Są serie, które to udowodniły. Seria Obcy (2 zrobiona przez Camerona!) Terminator (2 zrobiona przez Camerona!)
A tak na marginesie, jeśli nie chcesz to przecież nie musisz oglądać, a bronisz to innym? Już naprawdę nie ma na co narzekać?

ocenił(a) film na 4
anniepat

wybacz , ale czy komukolwiek cokolwiek broniłam ? Wyraziłam swoją opinię , Twoja sprawa jeżeli Tobie się nie podoba . Nie lubię tego filmu . I tyle.