Czytam te wszystkie komentarze i nie rozumiem.To nie dyskusje,tylko jakieś pyskówki.
Jestem wielbicielka kina i to w całym zakresie.Uwielbiam się wzruszać na "Casablance","Zielonej mili,bać na "Szczękach","Drakuli",być zaskakiwaną w "Wyspie tajemnic",czy "Inni'.Tyleż samo przyjemności dostarcza mi oglądanie filmów z Charlie Chaplinem ,jak i z Johnny Deppem.Jedne filmy podobały mi się bardziej,inne mniej.Nie oznacza to wcale,że ŻĄDAM!,żeby wszyscy podzielali mój gust i upodobania!!! Potrafię zrozumieć,że jedni wielbią komedie a inni dramaty psychologiczne,czy horrory.
"Avatar" zachwycił mnie ze względu na piękno zdjęć.Czy mam prawo wymagać jeszcze czegoś więcej?Jak będę sobie chciała obejrzeć dramat,"głębię"psychologiczną",lub wspaniale aktorstwo,wybiorę się na inny film.Każdy z nich wnosi ze sobą jakieś wartości. Na tym polega właśnie magia kina i jego urok. Za to je kocham.
Udajesz jakiegoś znawce kina a piszesz takie bzdury :
" "Avatar" zachwycił mnie ze względu na piękno zdjęć.Czy mam prawo wymagać jeszcze czegoś więcej?"
"O co te wojny,kłótnie?"
mam ten sam problem i zadałam pytanie tutaj: http://www.filmweb.pl/film/Avatar-2009-299113/discussion/Poziom+dyskusji+na+foru m+Avika,1533494
Nie wiem o co te kłótnie, po prostu to jest smutne.
W którym miejscu napisałam,że jestem znawcą kina? Zaznaczyłam jedynie,iż jestem jedynie M I Ł O Ś N I C Z K Ą kina. Moje odczucia po obejrzeniu "Avatara"są czysto subiektywne.
masz podobnie jak ja, lubię niektóre filmy nie wiedzieć dlaczego, nie są żadnymi powszechnie uznanymi arcydziełami a je lubię i już. Nikomu nic do tego, to moje oglądanie. Jak widzisz już oceniono, ze piszesz bzdury, bo lubisz coś i w taki sposób w jaki komuś nie pasuje, jak zwykle żałosne.
Dyskusje niestety były tutaj na początku zeszłego roku, teraz to zoo z małpami, niestety, porozmawiać o filmach, można tylko na forum ogólnym, tam jakoś jeszcze w miarę spokojnie.
pozdrawiam.
kowalio, mógłbyś się powstrzymać od odpisywania trollom? (mówię o sąsiednim wątku trolla-podróbki Iife_kills)
jeżeli widzisz trolla to omiń taki wątek, przemilcz sprawę. i tyle.
Po co ich upominasz !? Niech są dalej głupcami nawet nie wiesz jak mnie to cieszy, uwielbiam jak ludzie się kompromitują.
"Po co ich upominasz !?"
bo ty robisz to nieudolnie
========================
tak w ogóle teraz jesteś już hipokrytą.
widzisz, ja im nie odpisuję, myślę, że jak byście potraktowali każdego takiego szajbusa w ten sposób jak ja, to zawinęli by ogony pod siebie i zniknęli raz na zawsze. Popatrz na inne tego typu posty, kto im odpowiada i podejmuje z nimi dyskusję? wtedy mają z dyskutanta polewkę i jadą coraz odważniej. Spróbuj sam, może to metoda, bo innej jak na razie nie widzę. Administracja ma to w nosie, pozwala na to, bo nie mogę sobie wyobrazić, ze na swoim portalu trzymał bym takich cudaków.
wyzwiska, wulgaryzmy spływają po nich jak po kaczce, uwierz mi.
ja po prostu z nimi nie rozmawiam w wątkach typu "zaf se sfaliłam"
Zgadzam się. Ponoć jak troll czyta wyzwiska do niego adresowane to się pojawia mu uśmiech na twarzy.
druga rzecz, nie musisz pisać o takich sprawach w temacie człowieka, który chciał coś napisać, a z samego początku został pojechany/a.
serio mówię. Milczenie jest złotem.
niekarmiony troll zaczyna sam sobie odpisywać - przykład - 'izunia' która sama sobie odpisuje treścią: 'o muj post'
a gdy sam sobie odpisuje to znaczy że czuje się niewysłuchany.