7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823934
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Witam wszytskich fanów Avatara oraz tych, którzy udają przeciwników, a tak naprawdę też bardzo lubią ten film, bo dzięki temu mogą się tutaj udzielać w dyskusjach.
Korzystając z okazji, że dzisiaj z rana miałem wolną chatę, zapuściłem sobie seans Avka, z odpowiednio podkręconym dźwiękiem (jak w kinie). Obraz niestety nie 3D, ale na to nic nie mogę poradzić. Obejrzałem... po raz n-ty i musze przyznać - najlepszy film w historii kina. Po prostu genialny, nigdy się nie nudzi, nigdy nie przestaje wzbudzać emocji.
Pozdrawiam wszystkich.

sprocket73

"najlepszy film w historii kina" Gratuluję poczucia humoru ; D

ocenił(a) film na 10
sprocket73

uwielbiam avatara ale trochę przesadziłeś

Vito90

Odważne stwierdzenie ;P

sprocket73

Człowieku! Jesteś urodzonym komikiem! Zapisz się do jakiegoś kabaretu;] Naprawdę mnie rozbawiłeś;p

ocenił(a) film na 7
sprocket73

Film nigdy się nie nudzi? No cóż, ja już na drugim seansie zacząłem odczuwać pewne znudzenie. Film rozrywkowo fajny, ale nic poza tym...

szumu9

Film oglądałem tylko raz i w połowie filmu zacząłem się nudzić.

ocenił(a) film na 10
Lecho1523

Nie no, bez przesady. Tak samo jak mój poprzednik film oglądałam tylko raz ale był bardzo ciekawy. Chociaż oglądając go non stop może nudzić.

ocenił(a) film na 1
sprocket73

nie spamuj lamerze

ocenił(a) film na 9
sprocket73

ja tez w połowie seansu zacząłem się nudzić...
oczywiście w połowie drugiego seansu.... bo na trzecim seansie myślałem to samo co na pierwszym - film miodzio....

ocenił(a) film na 10
plantum

A ja film oglądałem siedem razy + edycja specjalna i nie nudziłem się nigdy :D