7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823934
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Padłem

ocenił(a) film na 1

i spałem przed TV po 45min, flaki z olejem, dobrze, że na szmelc nie polazlem do kina, szkoda CZASU bo juz nie chodzi o pieniadze

ocenił(a) film na 9
bohun82

ile kosztowało cie wypożyczenie :>

ocenił(a) film na 10
bohun82

Tak Cię to zdołowało, że aż założyłeś konto na FilmWeb wczoraj?

ocenił(a) film na 9
NommaD79

a no jo.... co za ludzie...

ocenił(a) film na 1
NommaD79

zalogowałem się z czystej ciekawości, a to że mi po otwarciu strony ten cały avatar wyskoczył to postanowiłem przy okazji napisać co o tym Megahicie sądzę. Jak widzisz, czysty przypadek. Jedni takie kino kochają inni nie mogą czegoś takiego znieść i .......zasypiają jak ja, może niektórzy w kinie zasnęli, tam ciemno, warunki sprzyjające do snu zwłaszcza przy takim filmie.

ocenił(a) film na 10
bohun82

No to dużo straciłeś, ale trudno - niemniej polecam skupiać się na forach filmów które lubisz, OC jakoś kiepsko przędzie - przyda się tam trochę świeżej krwi.

ocenił(a) film na 9
bohun82

i nagle ci się przypomniało że trzeba ocenić te wszystkie filmy.. .brawo...

nie jesteś pierwszy ani ostatni który tu przychodzi i z powodu avatara i nagle angażuje się w ocenianie.

ocenił(a) film na 1
plantum

nic mi sie nie przypomniało. To że tu cos napisałem to czysty przypadek. Jak mówiłem, wyskoczył avatar, wlazłem tu i zobaczyłem te wszystkie komentarze, więc napisałem co o tym mysle. A ty plantum jakis fanboy czy co? Myslisz ze ja z powodu tego nedznego avatara specjalnie sie tu zarejestrowałem? Wrzuć se na luz. Peace i pozdro, spadam.

ocenił(a) film na 9
bohun82

wiesz ilu takich widziałem? co na ostatnią chwilę oceniają filmy.... lepiej nie mówić.