Co z tym zrobić ?
A co masz do fanów "Ojca Chrzestnego"? Według mnie Avatar jest tam gdzie jego miejsce, czyli poza TOP100. Ogólnie dobry film - 7/10
nic z tym nie zrobimy,
przypomnij sobie ile miał przed wielką wojną - grubo grubo ponad 9
Powiedzenie każdy swoją miarką mierzy jest tutaj jak najbardziej na miejscu. Autor tematu pewnie myśli że jeżeli on zaniżał ocenę OC po to aby Avatar poszedł w górę, to fani OC którzy to w większości są poważnymi dorosłymi ludźmi robią tak samo.
Zignorować. Przykładanie do tego jakiejkolwiek wagi to w zasadzie strata czasu.
Nie, bo po pierwsze - nie mam na to żadnych dowodów, po drugie sympatycy (prawdziwi, nie ci na pokaz) tego filmu w moim mniemaniu są na tyle dojrzali, że nie posunęli by się do takiego absurdu.
W zasadzie można, gdyż jest to sama czynność, która nie wymaga bezwzględnego udziału danego czynnika. Kwestia umowna, po prostu zarówno przed tą czynnością jak i po efekt będzie ten sam. Można by teoretyzować w kierunku zależności tych elementów, ale i tak liczą się konsekwencje.
Tak tak wmawiajcie sobie, ten film jest słaby i i tak ma zawyżoną ocenę. To wasi psychofani zakładali setki mulitkont dawali av same 10 a wszystkim filmom które zagrażały av obniżali średnią...
sam Cameron zlecił założenie 30K multikont , aby zachęcić widzów polskich do pójścia do kina
ale tylko krytyk avatara jest na tyle głupi by założyć konto o nazwie "daje1kurde"
"Tak, panie Cameron. W dupę wsadź sobie swojego "Avatara" i kończ z reżyserią!"
nie tak ostro ;)
myślę że możemy przestać z nim gadać, ten debil - Quentinho - obniżył ocenę aż do 1/10
Masz jakiś problem do Godfathera? Aha, za trudne , no tak. Bo za mało wybuchów, strzelanin i gołych dupsk nie?
Przykład ojca Chrzestnego udowadnia, że Filmwebu nie opanowała (jeszcze) cukierkowa młodzież spod znaku Hanna Montana.
on ich nie obraża właśnie czytaj uważniej:D Krzyżak nienawidzi Avatara jak Polak Niemca :D
Ja nic do Avatara nie mam - wizualnie ok, choć scenariusz filmu prosty jak budowa cepa. A pułkownika uwielbiam:D
"A pułkownika uwielbiam:D"
Domyśliłem się :D.
Co do samego obrażania, to jeżeli krzyzak ujmuje to w taki sposób, traktuje faktycznych sympatyków OC jak irracjonalistów, którzy podzielają jego pogląd i sposób artykułowania tego niezadowolenia na pokaz.
Ten gość umie rozmawiać. Zwłaszcza z kobietami:D Na forum Megan Fox nieźle się wykłóca z dziewczynami:D
bo avatara lubię ludzie bez wyobraźni , którzy muszą mieć wszystko podane na tacy. NIczym fani "dupy" w filmie "idiokracja"
transformersy były by fajne gdyby Fox cały film biegała wyłącznie w bikini....
a z resztą...
i tak nic nie pobije Neytiri ubranej jedynie w piórka :P
omg. ;) aż tak wam sie podoba?
z takich sucz, to chyba wolę Albę.
A generalnie to próbuję wyłonić najlepszą mulatkę.