Witam tu znowu Tomek z międzyrzecza - już mnie część zna to sie nie rozpiszę, tylko powiem że już są odliczane godziny do mojego pójścia do kina na avatara-już zdecydowałem, i teraz moje pytanie jak już tam będe - na co powinienem zwrócić uwagę, gdzie powinienem usiąść i takie inne
tylko niech to będą odpowiedzi związane z powyższym tematem a nie zapytania o moje życie na roli.
najlepiej usiądź na miejscu które masz na bilecie, a no i zwracaj uwagę na to co się dzieje na ekranie a nie z tyłu
a no to najlepiej weź sobie miejsce w rogu sali w pierwszym rzędzie, wrażenia murowane!
Masz zabawne żarty boki zrywać, tak jak plantum, załóż sobie drugie konto i sam się śmiej z siebie bo jak na razie tragicznie to wygląda.
masz na myśli tego chłopaka i dziewczynę co zawsze się cieleśnią w narożniku sali?
ja dziękuję za taki występ - nie polecam. To jest świetne miejsce dla zboczków wszelkiego gatunku.
ok mniejwięcej co do tego gdzie siąść zdania są podzielone to jakoś wybiorę, ale pojawił sie nowy temat
Jak już koledzy wyżej mniejwięcej pisali - co polecacie do jedzenia ? ;)