7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823995
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Niedługo ukaże się pierwszy zwiastun tego filmu, nie mam pojęcia co w nim pokażą i ile będzie trwać, ale coś mi się wydaje że to (nie tyle zwiastun co sam film) będzie rewolucyjna rzecz. Jak Cameron zapowiada przełom to na pewno coś w tym musi być. Jednak na początek (film w kinach dopiero pod koniec przyszłego roku)bardzo mnie ciekawi jak będą wyglądały te przełomowe efekty 3-D i co w ogóle będzie w tym zwiastunie?
Pozdrawiam!

wojtek40i4

To była plotka, zwiastuna nie będzie w tym roku.

ocenił(a) film na 8
Albertino

Ale za to jest szansa, że ukaże się na początku 2009 roku(Styczeń, Luty, Marzec) =)

wojtek40i4

Szkoda! A miał być w tym miesiącu. Ciekawe dlaczego przełożyli datę premiery tego zwiastuna?

wojtek40i4

Nie przełożyli, to była plota rozprzestrzeniona przez internautów. Nikt nie zapowiadał zwiastuna na grudzień, widocznie mają za mało materiału żeby sklecić z tego jakiś zwiastun. A do marca jakiś teaser na pewno się pojawi, w końcu premiera już w grudniu.

ocenił(a) film na 8
Albertino

och Ty niepoprawny optymisto xD. Mamy już 11 maj 2009, a nie pojawiły się nawet nowe zdjęcia z filmu...

Melkor

Teraz modna jest teoria, że zwiastun albo chociaż jakieś materiały dotyczące filmu pojwią się na Comic Conie, czyli w lipcu. Ale oczywiście nic nie wiadomo :)

Ja mam tylko nadzieję, że przed premierą pokażą jednak niewiele scen z tego filmu, bo to co się dzieje teraz z "Terminator: Salvation" przyprawia mnie o mdłości - pół filmu już pokazali na różnych klipach, zwiastunach itp.

ocenił(a) film na 9
Albertino

ciekawe czy w kinach będą zwiastuny w 3d. jeśli tak to będzie trzeba je grać przed takimi też filmami. a bedą to same bajki, i to nie dużo, ice age 3 w wakacje, up na jesień, nic innego mi się nie kojarzy.