Niedługo ukaże się pierwszy zwiastun tego filmu, nie mam pojęcia co w nim pokażą i ile będzie trwać, ale coś mi się wydaje że to (nie tyle zwiastun co sam film) będzie rewolucyjna rzecz. Jak Cameron zapowiada przełom to na pewno coś w tym musi być. Jednak na początek (film w kinach dopiero pod koniec przyszłego roku)bardzo mnie ciekawi jak będą wyglądały te przełomowe efekty 3-D i co w ogóle będzie w tym zwiastunie?
Pozdrawiam!
Ale za to jest szansa, że ukaże się na początku 2009 roku(Styczeń, Luty, Marzec) =)
Nie przełożyli, to była plota rozprzestrzeniona przez internautów. Nikt nie zapowiadał zwiastuna na grudzień, widocznie mają za mało materiału żeby sklecić z tego jakiś zwiastun. A do marca jakiś teaser na pewno się pojawi, w końcu premiera już w grudniu.
och Ty niepoprawny optymisto xD. Mamy już 11 maj 2009, a nie pojawiły się nawet nowe zdjęcia z filmu...
Teraz modna jest teoria, że zwiastun albo chociaż jakieś materiały dotyczące filmu pojwią się na Comic Conie, czyli w lipcu. Ale oczywiście nic nie wiadomo :)
Ja mam tylko nadzieję, że przed premierą pokażą jednak niewiele scen z tego filmu, bo to co się dzieje teraz z "Terminator: Salvation" przyprawia mnie o mdłości - pół filmu już pokazali na różnych klipach, zwiastunach itp.