7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823748
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Ten użytkownik:
http://www.filmweb.pl/user/King_Louise_AssurbanipaI

założył konto mnie podrabiające:
King_Louise_AssurbanipaI

Mój nick to:
King_Louise_Assurbanipal

Różni się od podrobionego literą I (duże ''i'') na końcu zamiast l (małe ''l'').
Ciężko to odróżnić pobieżnie czytając.

Ten użytkownik zakłada tematy na forum filmów z Top100, które mają na celu mnie kompromitować.

Założyłem temat na forum Walecznego Serca z prośbą o kasację konta oszusta, lub zmienienie mu nicku oraz skasowanie avatara.

Czego się doczekałem? Mój temat skasowano a temat kompromitujący mnie, napisany przez oszusta pozostał.

Proszę o nielekceważenie tego i nie postępowanie w ten sposób. Jest to łamanie prawa. Jeśli skasujecie ten temat, a fałszerskie tematy zostawicie to postaram się wnieść sprawę do sądu.
Pod tym nickiem prowadzę moją działalność w internecie, jest więc marką. Podrabianie go jest łamaniem prawa.

P.S. Chwilowo zmieniłem swoją nazwę na A69 w celu odróżnienia mnie od niego.

ocenił(a) film na 9

Masakra, nie?
Że się komuś chce.

Niektórzy to są totalnie żałośni...

Jeszcze rozumiem pewne tolerowanie trollingu, ale na takie zagrania nie powinno być absolutnie zgody.
Bardzo źle świadczy to o samym forum.

ocenił(a) film na 10

To tylko potwierdza psychozę człowieka, uciekającego się do takich zagrywek. Najgorzej że nie jesteś w stanie skutecznie z tym walczyć.

ocenił(a) film na 9
NommaD79

To już naprawdę zakrawa na chorobę psychiczną.
I to nie są żadne złośliwości.

ocenił(a) film na 8

Ale jajca .
Jednym słowem , filmweb staje się takim gimnazjum portali filmowych .

ocenił(a) film na 7
50_GROSZY

a ty to juz w ogule zryty jestes marka czego? chyba debilizmu

ocenił(a) film na 10
cinek8107

"w ogóle"

ocenił(a) film na 8
Nezumi

Weź się nie czepiaj ! przecie "u" i "ó" będą mieli dopiero w nastepnej klasie ...

ocenił(a) film na 8
50_GROSZY

Zgadzam się. Przenoszę się na Stopklatkę. To co się tutaj dzieje to patologia w pojęciu internetu. :/