Ten użytkownik:
http://www.filmweb.pl/user/King_Louise_AssurbanipaI
założył konto mnie podrabiające:
King_Louise_AssurbanipaI
Mój nick to:
King_Louise_Assurbanipal
Różni się od podrobionego literą I (duże ''i'') na końcu zamiast l (małe ''l'').
Ciężko to odróżnić pobieżnie czytając.
Ten użytkownik zakłada tematy na forum filmów z Top100, które mają na celu mnie kompromitować.
Założyłem temat na forum Walecznego Serca z prośbą o kasację konta oszusta, lub zmienienie mu nicku oraz skasowanie avatara.
Czego się doczekałem? Mój temat skasowano a temat kompromitujący mnie, napisany przez oszusta pozostał.
Proszę o nielekceważenie tego i nie postępowanie w ten sposób. Jest to łamanie prawa. Jeśli skasujecie ten temat, a fałszerskie tematy zostawicie to postaram się wnieść sprawę do sądu.
Pod tym nickiem prowadzę moją działalność w internecie, jest więc marką. Podrabianie go jest łamaniem prawa.
P.S. Chwilowo zmieniłem swoją nazwę na A69 w celu odróżnienia mnie od niego.
Masakra, nie?
Że się komuś chce.
Niektórzy to są totalnie żałośni...
Jeszcze rozumiem pewne tolerowanie trollingu, ale na takie zagrania nie powinno być absolutnie zgody.
Bardzo źle świadczy to o samym forum.
To tylko potwierdza psychozę człowieka, uciekającego się do takich zagrywek. Najgorzej że nie jesteś w stanie skutecznie z tym walczyć.
Ale jajca .
Jednym słowem , filmweb staje się takim gimnazjum portali filmowych .
Weź się nie czepiaj ! przecie "u" i "ó" będą mieli dopiero w nastepnej klasie ...