7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 824049
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Witam wszystkich któży mi polecali obejżeć aavatara w czwartek byłem w kinie - teraz dopiero mogę powiedzieć co myślę o tym filmie bo wyszedłem niedawno ze szpitala , jak już wiedzieliście ja nigdy nie byłem w kinie to był mj pierwszy raz - jak to zobaczyłem to dostałem zawału i mnie zawieźiono na oddział intensywnej terapii !!! dech mi zaparło że oddychać nie mogłem myślałem że tam padne a jak sie wojna zaczęła to oczopląsu dostałem , to było niesamowite - czuliście to samo ???
PS nie wiecie może jakiej farby użyć żeby muc sie pomalować na niebiesko ???

ocenił(a) film na 10
lonelyman

Jak by Ci tu delikatnie to powiedzieć... wyjdź na dwór bez niczego na sobie, kolorku nabierzesz dość szybko bez nakładu finansowego. A że mróz jest, to i nawet będą się punkciki świecić... :D

NommaD79

nie rozumiem, ale mam plan sprzedać konia i kupić sobie 50- calowy televizor blu ray i avatara na blu rayu i będe oglądać do śmierci :D

ocenił(a) film na 10
lonelyman

No wiesz co? Konia za telewizor?

NommaD79

ojciec sie wkurzy ale jak mówiłem {mieszkam koło lasu} tam zamieszkam, tylko jeszcze nie teraz, poczekam do wiosny a puźniej sprzedam świnie i wyjade na amazonke!

użytkownik usunięty
NommaD79

Hehe! Niezły jesteś koleś. Wiesz jakie filmy zasługują tylko na to, żeby się z nich napierdzielać.
I to jak!?
Pewnie cie już dupa boli ze śmiechu, że ci niektórzy odpisują z powagą...? ;P
Musisz zrobić takie jajca jeszcze pod Pocahontas, tam jest bardzo podobna fabuła.

P.S Nie przeginaj z tymi ortami, bo tracisz wiarygodność ;) Pozdro

fakt trochę przekolorowałem...
chodzi o to że film sie kończył około 23 i musiałem taki kawał z buta zaiwaniać a na chodniku lud jak szklanka sie zrobił i sie gdzieś po drodze przewróciłem i udeżyłem głową i mnie zawiezł ktoś z przejeżdżających do szpitala, tak to było na prawde

lonelyman

WItam! Popieram NOmmaDa! Koń za telewizor? Niemożliwe!
W ogóle to coś ten Avatar zadziałał na Ciebie toksycznie. Zawał, Oczopląs! Same straty!.
Pozdrawiam serdecznie.

Jola40

tylko powiem wam zaóważyłęm jeden błąd - doktorka augustyn czy jak jej było - nie miała płaskiego nosa tylko normalny - wie ktoś może o co kaman ???

lonelyman

Wiem! To było podobno zamierzone. Jej avatar był pierwszy i w związku z tym taki trochę "niedopracowany". i w ogóle to prawdziwi Ne'vi miali 4 palce, a avatary-5. :)

Jola40

Na' vi to dziwadła, na szczęście zawsze jest RDA i dzielny półkownik.

Solidus_Snake

co to jest RDA ?

ocenił(a) film na 9
lonelyman

czyste zło ;P

ocenił(a) film na 10
Solidus_Snake

Pułkownika już nie ma, dostał dwa razy słupem telegraficznym i padł...

ocenił(a) film na 9
lonelyman

w sumie na to nie zwróciłem uwagi,
bardzo ciekawe dlaczego nie przerobili tego nosa... czyżby chcieli oszczędzić czas i pieniądze?

plantum

Kolejny przykład że Cameron poszedł na łatwiznę i żądza pieniądza tak go zaślepiła że nie zauważył tak karygodnego błędu a potem powiedział że zamierzone...

ocenił(a) film na 10
Lecho1523

Ale ty mu chorobliwie zazdrościsz sukcesu i pieniędzy... posłuchaj się czasem...

NommaD79

Widocznie wiesz lepiej...

ocenił(a) film na 7
NommaD79

a ty nie zazdroscisz ?

ocenił(a) film na 10
piotruchowy

Nie, wyrosłem z tego dawno temu. Skupiam się nad aspektami, które można samemu wykorzystać - zawiść nie pomoże mi w niczym. Dlatego jestem przeciwnikiem takiego podejścia. Druga sprawa, że jest to uczucie nieco wypływające z naszej natury, ale można nad nim zapanować i nie tracić na nie czasu, oraz energii.

ocenił(a) film na 9
Lecho1523

karygodny błąd?
jesteś żałośnie upierdliwy.

plantum

No właśnie. Mi sie znudziło kłócenie z każdą osobą o innym zdaniu a tobie jeszcze nie (a zacząłeś to przed moim przybyciem).

kenexgro

dowiedziałem sie że to spowodu pomieszania 'ludzkiego' dna taki nos i palce sie zrobiły..

ocenił(a) film na 9
lonelyman

zabawne, doprawdy -_-'

ocenił(a) film na 3
lonelyman

Jak na osobę która była w kinie "pierwszy" raz doskonale radzisz sobie w internetowym gąszczu informacji... jeśli twoja fotka jest prawdziwa to w niezwykle młodym wieku spotkało Cie takie nieszczęście jak zawał. Może czas skończyć z używkami, jakieś warzywa i owoce? Odradzam lunaparki i rollcoastery... dostaniesz migotania już przy pierwszym spadzie.... pozdrawiam Ciebie i twojego biednego konia....

ocenił(a) film na 7
aravind

Owwwwww czemu koń jest biedny? Nie ma "tego-budynku-w-którym-konie-są?". A zawał nie świadczy o tym, że chleje, pali i ćpa. Może ma cukrzyce, niedobór witaminy (chyba B) lub co mało prawdopodobne chorobę Fabry'ego. A odnośnie Avatara nie chce mi się pisać, bo wypisanie dziur w filmie trochę by zajęło. A tak poza tym film całkiem przyzwoity, ale do "Gwiezdnych Wojen" mu daleko.

lonelyman

WItam!
Zbliżają się imieniny Tomasza!
Już teraz życzę szystkiego najlepszego! Wielu pozytywnych wrażeń. Humoru i uśmiechu. No i zdrówka !
Najważniejsze w życiu jest : życie oczywiście, zdrowie i dobry humor! :)
A reszta też się znajdzie. ! :)
A koń- fajny jest!
Powodzenia ! :)