7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 824125
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

olśniewa mnie wręcz innowacyjność fabuły tego filmu. to jak powiew świeżej, morskiej bryzy
w latrynie hollywódzkich produkcji. znając camerona wyprodukuje teraz jeszcze 10 równie
skomplikowanych sequeli.

ocenił(a) film na 9
kirin01

"10 równie
skomplikowanych sequeli."

nie, raczej nie.
ja myślę że Cameron nie jest takim idiotą jak ty, żeby wpaść na taki poroniony pomysł...

plantum

Nie taki tytuł , to jest "Tańczący z Pocahontas w matrixie"

ocenił(a) film na 2
plantum

'a myślę że Cameron nie jest takim idiotą jak ty, żeby wpaść na taki poroniony pomysł...'
patrząc na jego działalność, tzw. "artystyczną" to jest możliwe. ba prawdopodobne. zresztą podobno aby wyprodukować te filmidło nasz ukochany "rezyser" zaprzedał dusze diabłu, więc już niedługo spodziewajmy się w kinach Avatar: Reaktywacja, Rewolucja, Reanimacja, czy nawet Rekonstrukcja

ocenił(a) film na 6
plantum

"...ja myślę że..." - Hahahaha dobry żart! Chyba Twój najlepszy. Ej jajcarzu chyba się szkoliłeś u Pana prowadzącego Familiadę :D

użytkownik usunięty
kirin01

Avatar to taki sobie film nie zachwycił mnie
Efekty zajebiste
muzyka ujdzie
fabuła do dupy ale pewnie taka miała byc
co do reszty nie bede sie wypowiadał
bo jest do kitu

ocenił(a) film na 9

"fabuła do dupy "

gorsza fabuła jest w wielu innych filmach, ale wam ćwoki nie robi to różnicy - wam przeszkadza ta reklama i wasze zajebiste "JA" które jak słyszę, doznało jakiegoś uszczerbku....

plantum

"gorsza fabuła jest w wielu innych filmach"
Na przykład w jakich?

plantum

Tylko że inne filmy z kiepską fabułą nie są nazywane arcydziełami, ba , arcydziełami wszech czasów.

ocenił(a) film na 9
Lecho1523

posłuchaj, a gówno cię obchodzi jakim filmom wystawię 10

żebyś mógł się spuścić na monitor to ci powiem że poddaję się i wcale nie uważam że AV to arcydzieło wszech_czasów (z resztą nigdy tak nie myślałem, a nawet jeśli napisałem to kłamałem bo generalnie wyznaje że taki tytuł nie należy żadnemu filmowi. I tak jak ktoś sugerował - należałoby wyłaniać najlepsze filmy dla każdego gatunku. Ponieważ obecny system oceniania powoduje dyskryminacje niektórych filmów, również nad tym ubolewam. Jeśli masz jakieś sugestie - dotyczące tego w jaki sposób mam wielbić AV żeby nie urazić twojej zasranej dumy to napisz, a byćmoże jeszcze cię wysłucham.

plantum

O.O eee eeee eee ? (rzadko tak piszę bo nie jestem jakimś nastolatkiem ale czasami w słowach nie da się czegoś wyrazić), czy ja w tym temacie napisałem coś o twoim ocenianiu , czy wymieniłem gdzieś liczbę 10 ? Tępaku "Tylko że inne filmy z kiepską fabułą nie są nazywane arcydziełami, ba , arcydziełami wszech czasów." mówiłem tu o reklamach,różnych tematach na forach i wypowiedziach innych. Idź już lepiej spać.

ocenił(a) film na 9
Lecho1523

a ja ci napisałem to co zawsze chciałeś usłyszeć:

Avatar nie jest arcydziełem wszech czasów

czy teraz wrzucisz na looz?