7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823897
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Jak myślicie czy ten film będzie w liście Top100?

Corleone_94

Mam jeszcze jedno pytanie! Czy ten film będzie wyświetlany z napisami czy z dubbingiem. Trudno mi sobie wyobraxić taki film z napisami, chyba że napisy będą specjalnie dopasowane.

Corleone_94

W Polsce z napisami, tak jak wszystkie filmy dla dzieci powyżej 7 roku życia... Z nieba spadłeś czy z honolulu przyjechałeś?

Kazioo

Po prostu uważam że napisy zepsują ten cały efekt 3D.

Corleone_94

Słyszałem, że jednak będzie dubbing i Tomek Karolak będzie podkładał głos Worthingtonowi.

Jeffrey_Lebowski

Gdzie to słyszałeś?

Corleone_94

W radiowej trójce.

Karolak zagrał w 2009 roku w filmie "Get Low", razem z Robertem Duvallem i Billem Murrayem. Duvall to prywatnie dobry friend Schwarzeneggera, który rzecz jasna zna Camerona. Panowie spotkali się pewnego razu na planie "Get Law", na którym był i Karolak. Aktor prywatnie tak spodobał się Cameronowi że ten uparł się aby Tomek podkładał głos postaci granej przez Sama Worthingtona w jego najnowszej produkcji.

To że dubbing będzie to sprawa przesądzona, film ma być w pełni 3D jak "Epoka Lodowcowa" i ma mieć kategorię PG-13 więc to tylko kwestia czasu aż podadzą pełną listę aktorów biorących udział w dubbingu.

Jeffrey_Lebowski

Film na pewno nie będzie w TOP100! To będzie powtórka z Mrocznego Rycerza. Jakieś cioty będą oglądać CAMy (co jest idiotyzmem, bo to film w 3D) i dawać jedynki, dla zasady. :P

A dubbingu, nie będzie, bo to nie film, dla dzieci.

ocenił(a) film na 10
Jeffrey_Lebowski

Śmieszny żart :). Ja mam alergię na Karolaka, żaden z niego aktor. A głos ma jak pierwszy lepszy chłop ze wsi, nawet na dworzec PKP bym go nie dał z takim.
Dubbingu nie będzie. Premiera w grudniu. A film raczej nie będzie od 18 lat (a szkoda), obstawiam PG13.

ocenił(a) film na 9
Kik0

Jak dla mnie najlepsi polscy "dubberzy" do tego filmu to: Jake Sully - Radek Pazura
Płk. Miles Quaritch - na bank! Marek Barbasiewicz lub Włodzimierz Bednarski
(głosy prawie identico)
Trudy - Anna Przybylska
Neytiri - hmmm może Małgorzata Kożuchowska (ale jeszcze nie wiem)
dr.Augustine - np. Grażyna Szapołowska
Co wy na to?

GalaQXus

a my na to jak na lato, co to kopalnia starych bzdetnych tematów ?

TROLL AHTUNG

ocenił(a) film na 5
GalaQXus

Żeś się obudził. Odkopałeś temat po pół roku...