Słuchajcie to nie prawda że Avatar jest pierwszym filmem w którym ludzie atakują kosmitów. Przecież w kapitanie bombie ludzie Napierd... do kosmitów to tyle ile fabryka dała!! A dała dużo. Kapitan bomba jest git!!!!
No coś w ogóle, może trochę kultury.
Zresztą do kogo ja mówię, kapitan bomba? O_o
Proszę tego użytkownika o nie pisanie na tym forum.
Koledze najwyraźniej forum pomyliło się z jego blokowiskiem...
O, hegemonia7, podaj grabę na przywitanie :-D.
Kurczę, moderacja wzięła się do roboty! Zerknąłem w poprzednie tematy i ostro "ocenzurowali" moje sprzeczki z Pimpusiem :-D.
A co u Ciebie stary druhu? Ja dzisiaj się trochę nudzę, po powrocie z roboty musiałem jeszcze dokupić kilka soków, szynkę i serki "Smakija", hehehe a teraz poległem ze zmęczenia po treningu, trzeba się odprężyć :-).
Spać o 19? Eeeee, bez przesady, pewnie po prostu jeszcze balangują ;-).
Ale Smakija wymiata, chyba najlepszy z mlecznych deserków :-D.
Z innych poleciłbym jeszcze Belriso, ryż na mleku, też dobra rzecz. Ale Smakiji nic nie pobije...
Kartofle pieczone nad ogniskiem z dodatkiem masła...:)
Ale Smakija wymiata, chyba najlepszy z mlecznych deserków :-D
A torciki?:P
ryż na mleku
Mleczna z płatkami...
Spać o 19? Eeeee, bez przesady, pewnie po prostu jeszcze balangują ;-)
Dlaczego akurat gdy ja wszedłem, jutro znowu mnie nie będzie.:/
W zasadzie to nie ma czego żałować, już od dłuższego czasu nic się tutaj nie dzieje. Nawet Pimpek osłabł co nieco ze swoimi prowokacjami, pewnie już powoli się chłopczykowi przejadło i teraz szuka nowej motywacji ;-D.
Może jeszcze Izunia z Nationalem wejdą koło 21, chociaż sądząc po ich ostatnich dialogach z opozycją, miałbym wątpliwości co do tego...
Może jeszcze Izunia z Nationalem wejdą koło 21, chociaż sądząc po ich ostatnich dialogach z opozycją, miałbym wątpliwości co do tego...
A dokładniej, co się stało???
Oboje uznali, że pora olać to forum i przejść na jakieś przeznaczone dla fanów.
Jeśli dokładnie nie wiesz, co tu się wyprawiało przed Świętami, małe streszczenie. Raz wbiło się kilku trolli, Pimpek, Gumiś, podróba Nationala i podróba Izuni, albo była to jedna osoba na kilku nickach. Zaczęła się rozróba, ja oczywiście gnoiłem tych trolli ile się dało, ale reszta uznała, że to forum spłynęło ze ściekiem i nie warto tracić tutaj czasu. Sporo fanów przeniosło się na inne forum Avtatara i tam się teraz udzielają, ale i to niestety nie okazało się takie proste. Któryś z trolli dostał linka do tego forum i zaczął się intensywnie spamować, na szczęście tam moderacja jakoś funkcjonuje i założyła temu pieniaczowi wieczysty knebel na mordę.
Niestety nie, parę osób pisało o nim na blogach, ale nie udało mi się tego znaleźć, chyba już pokasowali. Tym bardziej mnie zaskakuje, w jaki sposób dorwał się do tego forum ten zdesperowany troll... Ale można by wysłać do Izuni albo Nationala wiadomość prywatną na FW, to możliwe o ile jesteś w ich znajomych.
Cholera, coś jest nie tak. Nie mogę wysłać wiadomości bo się wtedy cała strona zawiesza. Poczekam i postaram się wysłać ponownie później.
Lepiej zerknij do tego tematu:
http://www.filmweb.pl/topic/1291381/Szmira%2C+szmata%2C+bujda+%2C+po+prostu+%C5% BCa%C5%82osny+film..html
Ubaw po pachy, koleżanka głupotą niemal dorównała Pimpusiowi i Rysiowi88 :-D.