7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823837
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Słuchajcie to nie prawda że Avatar jest pierwszym filmem w którym ludzie atakują kosmitów. Przecież w kapitanie bombie ludzie Napierd... do kosmitów to tyle ile fabryka dała!! A dała dużo. Kapitan bomba jest git!!!!

użytkownik usunięty
dizel272

Widzę, że forum zbytnio się nie zmieniło przez te Święta :-D.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
chesterlp13

No coś w ogóle, może trochę kultury.
Zresztą do kogo ja mówię, kapitan bomba? O_o
Proszę tego użytkownika o nie pisanie na tym forum.

użytkownik usunięty
chesterlp13

Koledze najwyraźniej forum pomyliło się z jego blokowiskiem...

O, hegemonia7, podaj grabę na przywitanie :-D.

Elo^^

hegemonia7

Hmm, nieco mało osób dziś.:/

użytkownik usunięty
hegemonia7

Kurczę, moderacja wzięła się do roboty! Zerknąłem w poprzednie tematy i ostro "ocenzurowali" moje sprzeczki z Pimpusiem :-D.

A co u Ciebie stary druhu? Ja dzisiaj się trochę nudzę, po powrocie z roboty musiałem jeszcze dokupić kilka soków, szynkę i serki "Smakija", hehehe a teraz poległem ze zmęczenia po treningu, trzeba się odprężyć :-).

Masz szyneczkę oooo...
Nie zaglądałem jeszcze ale chyba reszta dobrej strony hehe poszła spać?

użytkownik usunięty
hegemonia7

Spać o 19? Eeeee, bez przesady, pewnie po prostu jeszcze balangują ;-).

Ale Smakija wymiata, chyba najlepszy z mlecznych deserków :-D.

Z innych poleciłbym jeszcze Belriso, ryż na mleku, też dobra rzecz. Ale Smakiji nic nie pobije...

Kartofle pieczone nad ogniskiem z dodatkiem masła...:)

Ale Smakija wymiata, chyba najlepszy z mlecznych deserków :-D
A torciki?:P

ryż na mleku

Mleczna z płatkami...

Spać o 19? Eeeee, bez przesady, pewnie po prostu jeszcze balangują ;-)

Dlaczego akurat gdy ja wszedłem, jutro znowu mnie nie będzie.:/

użytkownik usunięty
hegemonia7

W zasadzie to nie ma czego żałować, już od dłuższego czasu nic się tutaj nie dzieje. Nawet Pimpek osłabł co nieco ze swoimi prowokacjami, pewnie już powoli się chłopczykowi przejadło i teraz szuka nowej motywacji ;-D.

Może jeszcze Izunia z Nationalem wejdą koło 21, chociaż sądząc po ich ostatnich dialogach z opozycją, miałbym wątpliwości co do tego...

Może jeszcze Izunia z Nationalem wejdą koło 21, chociaż sądząc po ich ostatnich dialogach z opozycją, miałbym wątpliwości co do tego...

A dokładniej, co się stało???

użytkownik usunięty
hegemonia7

Oboje uznali, że pora olać to forum i przejść na jakieś przeznaczone dla fanów.

Jeśli dokładnie nie wiesz, co tu się wyprawiało przed Świętami, małe streszczenie. Raz wbiło się kilku trolli, Pimpek, Gumiś, podróba Nationala i podróba Izuni, albo była to jedna osoba na kilku nickach. Zaczęła się rozróba, ja oczywiście gnoiłem tych trolli ile się dało, ale reszta uznała, że to forum spłynęło ze ściekiem i nie warto tracić tutaj czasu. Sporo fanów przeniosło się na inne forum Avtatara i tam się teraz udzielają, ale i to niestety nie okazało się takie proste. Któryś z trolli dostał linka do tego forum i zaczął się intensywnie spamować, na szczęście tam moderacja jakoś funkcjonuje i założyła temu pieniaczowi wieczysty knebel na mordę.

Aha, a nie wiesz na jakie forum czasem?

użytkownik usunięty
hegemonia7

Niestety nie, parę osób pisało o nim na blogach, ale nie udało mi się tego znaleźć, chyba już pokasowali. Tym bardziej mnie zaskakuje, w jaki sposób dorwał się do tego forum ten zdesperowany troll... Ale można by wysłać do Izuni albo Nationala wiadomość prywatną na FW, to możliwe o ile jesteś w ich znajomych.

To wyślij, aj sprawdzę czy ja ich mam.

użytkownik usunięty
hegemonia7

OK zaraz wyślę, tylko nie wiem, jak szybko odpiszą.

użytkownik usunięty
hegemonia7

Cholera, coś jest nie tak. Nie mogę wysłać wiadomości bo się wtedy cała strona zawiesza. Poczekam i postaram się wysłać ponownie później.

Też mam, pisze że błąd.:/

użytkownik usunięty
hegemonia7

Lepiej zerknij do tego tematu:

http://www.filmweb.pl/topic/1291381/Szmira%2C+szmata%2C+bujda+%2C+po+prostu+%C5% BCa%C5%82osny+film..html

Ubaw po pachy, koleżanka głupotą niemal dorównała Pimpusiowi i Rysiowi88 :-D.

ocenił(a) film na 9
dizel272

wyjątkowo niedojrzałe..... :) powinni naliczać punkty karne za takie wypowiedzi :D