7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 824093
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

lecho zachwyca się Ojcem Chrzestnym, i uważa go za arcydzieło
============================================================ ==========================
Lecho1523

"Genialne aktorstwo,genialna muzyka,kapitalny scenariusz,scenografia,reżyseria ? Każda z tych rzeczy jest w OC 100 razy lepsza niż w tym waszym głupim komercyjnym badziewiu, icansee mam argumenty w tamtym temacie nawet nie musiałem cię jechać bo sam to robiłeś doskonale tu też tak będzie ;-)"
============================================================ ==========================
Ale nie wszyscy uważają ten film za arcydzieło.
Wypoiedziała się niedawno ważna osobistośc forum, dziewczynka którą wszyscy bronią - Diana6echo

"chyba jedynym filmem na którym sromotnie się zawiodłam jest Ojciec Chrzestny, który u mnie oberwał 4/10 i w starej terminologi filmwebowej oznaczało to dokładnie to co oznaczało: poniżej oczekiwań.. oczywiście moich, całkowicie subiektywnych
co ja się naczytałam i nasłuchałam peanów na temat tego filmu
efekt: zbyt wygórowane oczekiwania względem ... no właśnie, względem według mnie bańki mydlanej i rozdmuchanej do rozmiarów eposu tak sztucznego i przerysowanego, że nawet plastik zostałby zawstydzony owym poziomem sztuczności :|
dla mnie film ten jest boleśnie nudny i pierwsza częśc skutecznie mnie odstraszyła od zapoznania się z kontynuacją
lubię kino gangsterskie, ale wolę takie bardziej bry=udne, typu Scarface :)"

diana oceniła:
Ojca Chrzestnego 4/10
Gdyby to napisał któryś z fanów Avatara to z pewnością zostałby obrzucony błotem.
ale lecho puścił to mimo uszu.

Antyfani są żałośni

ocenił(a) film na 5
Fuck_Tyler.com

Ale ty masz zryty beret.

rock1979

moherowy

a ty nie masz nawet co przykrywać....

Fuck_Tyler.com

Plantum to siusiak.

ocenił(a) film na 9
MR_ciachciach

ahahhahaha ;D

użytkownik usunięty
Fuck_Tyler.com

Bo Ojciec Chrzestny to jest arcydzieło
a avatar ? hehe szkoda gadac

ocenił(a) film na 10

Dlaczego nie jesteś na forum OC i nie udzielasz się tam, skoro tak bardzo wpłynął na ciebie?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
maaniaakfilmowy

o ja

marzyłem, marzyłem długo o takim chaosie....

spełniło się