Ważne info dla tych, którzy zarezerwowali sobie bilet w Imaxie lub Cinema-city. Przy rezerwacji internetowej od dziś pojawia się taka informacja: 

UWAGA: Rezerwacje na film AVATAR prosimy odebrać co najmniej 48h przed planowanym seansem, po tym czasie nieodebrane rezerwacje zostaną automatycznie anulowane. 

Jak dla mnie lekka przesada, zwłaszcza że do Imaxa będę jechał specjalnie 120 km. 

Nie wiem jak w innych miastach, ale np. w Katowicach nie ma ani jednego wolnego miejsca na seanse w SImax :P Tak też było na moim seansie, ale mimo to ludzie normalnie jeszcze na godzinę przed seansem odbierali rezerwacje :)))Chciałem iść drugi raz, a tu zonk. Dopiero w Nowy Rok mi się udało zrobić rezerwację.
No to dzięki, podnieśliście mnie na duchu, pójdę ponad godzinę przez seansem do Bonarki i mam nadzieje, że wszystko będzie w porządku. ;)
A ja nic nie rezerwowałem ponieważ się nie dało. Pojechałem w ciemno na 26.12. Kupiłem dwa ostatnie bilety w ostatnim 12 rzędzie, miejsca 30,31 całkowicie z boku o godzinie 20:00 na seans na 22:30. Reszta wolnych miejsc to kilkanaście pojedynczych a tak to wszystko wykupione i zarezerwowane. Po godzinie pytałem czy jakieś rezerwację są odwołane, uzyskałem odpowiedź by pytać na 20 minut przed seansem. O 22:15 zamieniłem te bilety na miejsca zarezerwowane w 6 rzędzie, miejsca 10,11. Z tego co zaobserwowałem raczej za wiele odpuszczonych rezerwacji nie było, wszyscy odbierali najpóźniej na pół godziny przed seansem a osoby które się spóźniły miały kłopoty z zaparkowaniem koło Punktu 44 w Katowicach. Zresztą ja też miałem po 19-tej w drugi dzień świąt.