7,4 824 tys. ocen
7,4 10 1 823748
6,8 70 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

A UNAS PODNIETA JEDNYM FILMEM / żal co niektórych na tym forum !

ocenił(a) film na 9
maniekziaro

no... pomyśl... - Avatar przywrócił mi radość życia... na prawdę!

ocenił(a) film na 1
plantum

Ja pierd*Ole to juz religia :p---------------------------------------------
-------------

użytkownik usunięty
maniekziaro

Nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę ale wiele osób chodzi też na ten film w 2d a mimo wszystko jest zachwycona.

ocenił(a) film na 9
maniekziaro

nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę ale to jest najbardziej kasowy film zarówno w samym USA jak i reszcie świata, chyba nie tylko Polacy się "podniecają".

maniekziaro

@maniekziaro

W Polsce można bodaj od chyba 7-8 lat chodzić na "3D" do iMaxa. Warszawski najstarszy chyba jest.
I jak to się ma do Avatara?
Nijak.
Samo 3D to nie wszystko. Trzeba jeszcze, żeby film komuś się podobał.

A' propos. Przykro mi się chodziło przez ostatnie trzy lata do CC na Sadybie. Ciężko było nawet o normalnych godzinach wejść na jakiś 3D film do iMaxa, bo dla jednego chętnego nie chcieli seansu puszczać. Nie było chętnych często.
To tyle o samym 3D.

ocenił(a) film na 1
maniekziaro

nie no shocK?! jA siĘ chujĘ oprashona TffoYą uwagą!!

weź się człowieku za coś bardziej pożytecznego niż takie puste słowa,co? szkoda co by się ludzkie komórki mózgowe marnowały, jest ich tak mało na świecie...

>ps. nie bronie tych co moją 'podniete' ale nazwij to chociaż w cywilizowany sposób,co??

a wiesz ze w usa angielski mają na co dzień, a moja matka ma podniete że zaliczyłam koło z języka!

<się puknij w czoło> :) pozdro :) nie chowaj urazy

ocenił(a) film na 10
maniekziaro

My w Polsce to prości ludzie co to padamy przed majestatem zza morza.
A tak na poważnie to trochę czasu spędziłem w Stanach i wbrew pozorom nie mamy sie czego wstydzić. A film podba mi się zarówno w 3D jak i na normalnym ekranie.